hirdetés
hirdetés
hirdetés

A TV2 megállapodott az NBC Universallal

Meghosszabbította szerződését a TV2 és az NBC Universal. Ennek nyomán olyan filmek lesznek a csatornán, mint a Holiday, a Wanted, a Mamma Mia! vagy a Múmia.
hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött a TV2 régi partnerével, az NBC Universallal. A meghosszabbított szerződés 2010 őszétől érvényes és 2014-ig szól, így olyan filmek érkeznek a csatorna képernyőjére, mint a Holiday, a Szakíts, ha bírsz, A Bourne-ultimátum, a Wanted vagy a Mamma Mia!, vagy a Múmia.

Szintén a TV2-höz kapcsolódó hír, hogy pénteken egy új sorozat, a 90210 indul a csatornán. A szappanoperában feltűnik az őssorozat, a Beverly Hills 90210 több színésze is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.