hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Tisza-tóra is koncentrál a Magyar Turizmus

Előszezoni forgalomélénkítő kampány indul a Tisza-tavi üdülések népszerűsítésére. A Magyar Turizmus logót és arculatot terveztetett a május 14-i Tisza-tó Napja rendezvénynek.
hirdetés

A Tisza-tó Napja május 14-én lesz és az előkészületeket már megkezdte a Magyar Turizmus (MT): idén önálló logót és arculatot kap az esemény, valamint elkészült egy rádiószpot is. A rendezvényen lesz környezetismereti vetélkedő iskolásoknak, vízszintavató váltófutás, szemétszedési akció, de várható szakmai kerekasztal-beszélgetés is.

Az MT a Tisza-tó Napja alkalmából, országos médiakampányt szervez a Tisza-tavi előszezoni üdülések népszerűsítésére. A kampány április 14-e és május 14-e között, országos lapokban hívja fel a legalább 20 százalékos kedvezményt biztosító előszezoni üdülésekre, programokra a figyelmet.

A kampány során az MT a Kiskegyed, Hölgyvilág, Kiskegyed Fitt és a TVR-Hét újságokban mutatja be az akció lényegét, valamint egy kupont is elhelyez, az akcióhoz csatlakozó szolgáltatók nevével. A Tisza-tavi kuponok várhatóan 1,5 millió emberhez jutnak el az említett újságokon keresztül.

Az MT Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága a médiafeladatokon a MediaCommal dolgozik együtt, az arculati- és kreatívfeladatokat pedig az ügynökségen keresztül a miskolci Lézer Pont Stúdió látta el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

A lap szerzője prostituáltakhoz hasonlítja a drageket.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.

hirdetés
hirdetés