A Thinkdigital értékesíti a Shazam hirdetéseket

A Thinkdigital lett a Shazam hirdetési-megoldásait értékesítő partnere Magyarországon és Bulgáriában. (x)

A Shazam a mobil piac egyik legfelkapottabb applikációja több, mint 600 millió letöltéssel. A zenefelismerő program összeköti a dalokat felfedező és megosztó felhasználóit. Magyarországon eddig 1,9 milliószor töltötték le az alkalmazást. 

A magyar és bolgár hirdetőknek végre lehetőségük nyílik a Shazam felhasználók elérésére. 

A Thinkdigital a Shazam olyan speciális megoldásait kínálja, mint a zenefelismerő applikáción belüli hirdetések, illetve a TV hirdetéseket alapjaiban megújító “Shazam for TV”, mely segítségével a nézők azonnali interakcióba léphetnek a hagyományos televíziós hirdetésekkel. Az alábbi képre kattintva a Shazam for TV megoldásról egy demó videó is megtekinthető. 

Josh Partridge-et, a Shazam európai, közel-keleti, afrikai és latin-amerikai régiós igazgatóját idézve: “Nagy örömünkre szolgál, hogy a Thinkdigital-al együtt dolgozhatunk a magyar és bolgár piacokon, a vezető márkáknak megoldásokat biztosítva a Shazam több millió felhasználójának eléréséhez. Mindezt a legszemélyesebb eszközökön, az okostelefonjaikon keresztül tesszük, egy teljesen új, innovatív módon.” 

Alex Karageorgis-t, a ThinkDigital nemzetközi ügyvezető igazgatóját idézve: “A Shazam hozzáadása a Thinkdigital portfóliójához nagymértékben kiszélesíti az általunk kínált mobilhirdetési lehetőségeket. A “Shazam for TV” pedig egy valódi többképernyős megoldás, ami egyedülálló a régiónkban. A Shazam segítségével a hirdetők egy értékes célcsoportot érhetnek el, és növelhetik márkáik teljesítményét.” 

A ThinkDigitalról:

A Thinkdigital dél-kelet európa egyik legszélesebb internetes hirdetési hálózatát kezeli. Célunk, hogy a hirdetők számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek révén célcsoportjaikat hatékonyan érjék el, partnerkiadóink pedig maximalizálják bevételeiket.  

2006-os megalakulása óta a Thinkdigital nemzetközi és regionális szereplők exkluzív partnerévé vált. Ma a Thinkdigital Network olyan minőségi kiadókat tudhat partnerének, mint a Facebook, a Dailymotion, Görögországban és Romániában az MSN és a Skype, valamint vezető helyi kiadók.   

A Shazamról:

A Shazam a mobil piac egyik legfelkapottabb applikációja, mely egyedülálló módon köti össze a dalokat felfedező és megosztó felhasználóit. A Shazam úttörő megoldása egy olyan zenefelismerő technológia, aminek segítségével azonosítani tudja a felhasználó a számára ismeretlen zenéket. A Shazam hihetetlen fejlődésen ment keresztül, felhasználóit sikeresen köti össze előadókkal, márkákkal, TV sorozatokkal, hirdetésekkel, rádiókkal. 

További információkért keressen minket: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(x)

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Fél napos rendezvény az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról: Influencer minikonferencia április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc