hirdetés
hirdetés
hirdetés

„A szőrös influencerek a gyengéim”

Az eheti Kultúrterrorban könyvek helyett appokat, kiállítás helyett pedig social kontentet ajánl Bese Konrád, a Republic Group szövegírója.

hirdetés

A szerző: Bese Konrád, a Republic Group szövegírója
A szerző: Bese Konrád, a Republic Group szövegírója

Streaming

Csatornák helyett már évek óta a streamingeket kapcsolgatom, így hol a Netflix, hol az HBO GO, hol az Amazon Prime megy, de lassan ugyanott vagyok, mint régen - egyiken sincs semmi izgalmas. Van, hogy néha órákra elveszek az új sorozatok trailereinek a nézegetésében, aztán inkább tartok egy Jóbarátok vagy Szívek Szállodája maratont, miközben a My List-en gyűlnek azok a sorozatok, amiket egyszer majd biztosan meg fogok nézni. Viszont a legutóbbi Netflix választásomban nem csalódtam, úgyhogy a hétre bátran ajánlok mindenkinek egy jó kis tinidrámát: az ELITE sorozatot.

YouTube

Anyaggyűjtésnek álcázva, ebéd közben vagy lefekvés előtt néha belevetem magam, és hagyom, hogy elragadjon a YouTube spirál. Szeretem az izgalmas interjú formátumokat. Az amerikai Vogue videói a legjobbak, a WIRED Autocomplete interjúit imádom, a W Magazine ASMR videóit pedig muszáj látnotok!

Instagram

A szőrös influencerek a gyengéim. @juniperfoxx és @pumpkintheracoon képeit rendszeresen követem, hisz tudományos tény, hogy a cuki állatos képek csökkentik a stresszt. Nem véletlenül vagyok ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott. A négylábúak mellett @andhikamuksin-t emelném ki, akinek a Disney kontentjei szerintem kifejezetten szórakoztatóak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When you just woke up from the dead. Literally.

Applikáció

A heti képernyőstatisztikáimban nemcsak a social appok de a játékok is elöl szerepelnek, így a hétre a kedvenceimet ajánlom: az abszolút favorit a Monument Valley, ami talán a leggyönyörűbb telefonos játék, amivel valaha játszottam. Ha végigvittétek a kiegészítőket és a második részét, muszáj kipróbálnotok a Bleket is!

Sport

Lassan 1 éve, hogy lemondtam a Big Macről és (majdnem) mindenről, ami hizlal, de mivel tökéletes édességhelyettesítőt nem tudok ajánlani, a sportolást annál inkább. Annyira beszippantott ez a világ, hogy idén nemcsak egy Spartan Race-t, de egy Balaton átúszást is beterveztem. Szóval heti 3 funkcionális köredzést és pár km úszást tudok javasolni.

Bor

Az utóbbi időben lemaradásban vagyok a budapesti éttermekkel kapcsolatban, így inkább borokat ajánlok. A kedvencem - amit bárhol, bármikor, ajándékba vagy csak úgy - a BOLYKI Indián Nyár. (A BOLYKI pincészet borait amúgy is nagyon szeretem, a megújult címkéit pedig egyszerűen imádom.) Vörös helyett inkább fehér? Akkor Pannonhalmi Tricollis!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az új megállapodás értelmében a csatorna marad a Tour de France és a Vuelta otthona is.

Néhány üzletben már nem kell többször a papírtörlőt kérni a pultnál.

A teljes kampányköltés fele a milliárdos demokrata elnökjelölt-aspiránstól származik. A jelöltek összesen 6,5 milliárd dollárt is elkölthetnek a Kantar szerint.

Ezúttal is a Budapest Music Center lesz a gála helyszíne.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés