hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Spíler TV volt főszerkesztője Szuper Levente hokicsapatához igazolt

Pehl Bernadett operatív vezetőként segíti ezentúl a Vasast.

hirdetés

Pehl Bernadett két évtizedes, a kommunikációs iparban szerzett tapasztalatait hozza a Vasas jégkorong-szakosztályhoz, operatív igazgatóként segíti a jövőben Szuper Levente és Ladányi Balázs munkáját - írja a Vasas közleménye.

Pehl Bernadett ezidáig a Spíler TV főszerkesztőjeként dolgozott, tévés karrierjét a TV2-nél kezdte, ahol hat évig szerkesztette a Tények sportrovatát. Ezután az AMC-nél folytatta,  amelynek előbb szinkronkoordinátora volt, majd öt évig a Sport Televízió gyártási osztályának élén felelt Románia, Szlovákia, Csehország és Magyarország teljes körű gyártási területéért. Vezetése idején a csatorna elnyerte a legjobb tévés produceri díját az orosz hokiliga (KHL) szlovák és cseh élő közvetítéseinek lebonyolításáért.

„Aki ismer, tudja, hogy szenvedélyes rajongója vagyok a sportágnak, Leventét pedig régóta ismerem, tudom, hogy profi szakmai munkát végez Ladányi Balázzsal együtt a Vasas hokicsapatánál. Így számomra egyértelmű volt, hogy ha hív, és lehetőségünk lesz együtt dolgozni, akkor csatlakozom a hozzájuk. Főleg most, amikor eldőlt, hogy a Vasasnak a következő szezontól az Erste Ligában induló felnőtt csapata lesz” – indokolta kérdésünkre döntését Pehl Bernadett, aki máris komoly tervekkel készül a klubbal együtt az őszi szezonkezdésre.

Pehl Bernadett (Forrás: vasassc.hu)
Pehl Bernadett (Forrás: vasassc.hu)

„Levente és Balázs viszik a szakmai munkát, én minden egyéb teendővel segítem a klubot. Az a célunk, hogy megmutassuk milyen lehetőségek rejlenek egy klubban a jégkorong-mérkőzéseken túl. Szponzori megállapodásokon dolgozunk, minden egyes felületünk, a közönségtalálkozóink, a mezünk, a merchandise termékeink, a meccs alatti büfénk, az eredményjelzőnk egy professzionális közösségépítő klub imidzsét kell hogy keltsék rövid időn belül" – árulta el terveit a szakember.

Szuper Levente szakosztály-igazgató szerint olyan kollégát igazoltak, akinek a tapasztalatai sokat jelentenek a további építkezésben. „Korábban azt mondtam, mindenünk megvan ahhoz, hogy stabil tagjai legyünk az Erste Ligának, van első osztályú csarnokunk, kiváló utánpótlás-bázisunk, remek edzői stábunk, erős támogatók is csatlakoztak hozzánk, ráadásként pedig most igazoltunk egy olyan kollégát, akinek a rutinja szervezési és kommunikációs szakmai oldalról egyaránt erősítés a csapatnak. Az már csak hab a tortán, hogy KHL-es rutinja is van.”

A Vasas jégkorong-csapata két hete nyert felvételt a legmagsabb hazai osztályba, így ezzel eldőlt, hogy a klub felnőttcsapata ősztől az Erste Ligában szerepelhet.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés