hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Sose halunk meg és a Pogány Madonna voltak a legnézettebbek a Filmalap Vimeo-oldalán

420 ezer kattintást hozott a Filmarchívum ünnepi akciója. Idén rövidebb idei futott az akció, de több filmmel. Többen kattintottak mint egy évvel korábban.

hirdetés

Hasonlóan egy évvel korábbi akciójához, a Magyar Nemzeti Filmalap a karácsonyi időszakban ingyenesen streamelhetővé tett egy csomó magyar klasszikus filmet. Egészen pontosan: december 21-től január 4-ig száz filmet tettek szabadon elérhetővé a Filmarchívum Vimeo-csatornáján, 54 rendező alkotásait 1912-től 1998-ig.

Több mint 420 ezren kattintottak a filmekre, elsősorban a játékfilmek, ahogy a Filmalap közleménye rámutat. A három legnépszerűbb film a Sose halunk meg, a Pogány Madonna és az animációs János vitéz.

"Az élmezőnyben végzett a Cha-cha-cha, a Falfúró, Az én XX. századom, valamint az első, részben színes nyersanyagra forgatott magyar film, a Radványi Géza rendezésében készült A beszélő köntös, amely 15 éve a Filmarchívum első kísérlete volt a digitális restaurálásra" - írják.

A filmek egy része angol felirattal volt megtekinthető, a határon túl is nézték az alkotásokat, főleg az Egyesült Államokban, Romániában, az Egyesült Királyságban, illetve Németországban.

2017-ben egy héttel tovább futott az akció (december 22-től január 12-ig, és kevesebb filmet tettek hozzáférhetőve (60-at), akkor mindez 380 ezer kattintást hozott. A Filmarchívum Vimeo-oldalán egyébként év közben is elérhető egy csomó minden, többnyire filmrészletek, előzetesek. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés