hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Soproni van az M+ Listás új Kreatív címlapján

Az év kreatív- és pr ügynökségével dolgozó sörmárka az első 2018-as Kreatív címlapsztorija. Plusz interjúk, top kampányok, nézettségi adatok, képregénybiznisz!

hirdetés

A legbátrabb magyar sörmárka sztorija a Sopronié, ezt eleveníti fel februári számunk címlapsztorija onnan, hogy elhagyták a jóbarátok-felpattintanak-egy-üveggel-munka-után-a-stégen univerzumot egészen odáig, hogy előjöttek egy olyan sörrel (az IPA-val), ami annyira jól ment, hogy le kellett állítani a kampányt, mert nem volt hozzá elég sör.

A cikk apropóját az adta, hogy az M+ Listán az év ügynöksége címet elnyerő ACG és a PR Toplistát negyedszer is vezető Uniomedia dolgoznak a márkán. A két ügynökség vezetőivel interjút is készítettünk, persze egyáltalán nem csak a Soproniról.

Beszámolunk a három legjobban szereplő médiaügynökség, az OMD, a Wavemaker és a Fastbridge elmúlt egy évéről, és a tíz legjobban szereplő kampányt és pr-aktivitást is egyesével bemutatjuk.

Aztán foglalkozunk a magyar tévécsatornák versenyének állásával: komoly tanulságok vannak a 2017 őszi adatokat a 2016 ősziekkel összehasonlítva, köztük egy 962 százalékot növekedett, profilt váltott kábeltévé. Herman Péterrel, az RTL kreatívvezérével és Kolosi Péterrel, a csatornacsoport vezérigazgató-helyettesével  a Celeb vagyok, ments ki innen! dél-afrikai (és korábbi argentin) beszélgettünk..

Új rovatunkban írunk az adatvezérelt marketingről, és egy másikban Nádori Péter arról, ki a felelős, amikor egy újság közli valakinek az állítását. Néhány év végi megjelenés kapcsán megmértük a magyar képregényipar pulzusát is.

Beszélgetünk még Szabó Stein Imrével és bemutatjuk a Highlights of Hungary Kreatív-különdíjasát, Nikon One-t. Ehavi inspirátorunk Amann Richárd a Mindclash Games játékfejlesztő cégtől, fiatal filmesünk Varga Noémi rendező.

A Kreatív 2018/01-02 száma 1290 forintért kapható a lenti újságosoknál. Ha inkább postán rendelnéd meg ezt a számot, előfizetnél magadnak vagy a cégednek, azt itt tudod néhány kattintással, online fizetéssel megtenni!


Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben keresd a Kreatívot!

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!