hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Saatchi, a Kirowski és a Laboratory is shortlisten Portorozsban

A Saatchi & Saatchi két, a Kirowski és a Laboratory egy-egy munkával van ott a legjobbak között a Golden Drum-on - értesült a Kreatív Online. A Próbakővel együtt így eddig négy hazai ügynökség került shortlistre. Két DDB-s munkája az Off Drum plakátpályázaton döntős.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Akár 30 százalékos visszaesés is jöhet 2020-ban.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Igény szerint hűt vagy fűt, az ideális hőmérsékletet alkalmazással állíthatjuk be.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

Harminckilenc magyar fotográfus instagramra feltöltött munkáiból állít össze digitális és valódi tárlatot a Capa Központ. 

Hozzászólások (7 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
vagyis, én nem találtam shortlistet, így pontos.
#
Amikor írtuk, még nem volt shortlist, a GD két pr-ese pedig nem válaszolt, hány magyar került shortlistre és hány munkával. De köszi, hogy szóltál.
#
köszi!
#
egyelőre csak ezt találtam (amin a DDB van), a többit gondolom/remélem, hamarosan posztolják:

http://www.goldendrum.com/competition/off-drum/birdwatching/shortlist-of-entries-birdwatching
#
van konkrétabb linked esetleg, amíg elérjük őket?
#
köszi, írjuk! (meg próbálunk teljes shortlistet szerezni)
#
a goldendrum.com-on a DDB Budapest is szerepel a shortlistesek között (a cikkben említettek még nincsenek publikálva), és remélem, tovább bővül a lista...
hirdetés
hirdetés

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Meghívásos tenderen választották ki az ügynökséget.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés