hirdetés
hirdetés
hirdetés

A résztvevők alakítják a konferencia programját

Az idei Web2.0 Symposium programján bárki tarthat előadást, csupán jelentkeznie kell egy témával, majd várni, hogy hány érdeklődőt gyűjt be az interneten. A BarCamp elnevezésű rendezvény lényege, hogy a résztvevők alakítják a programot.
hirdetés

A március 3-i Web2.0 Symposium: BarCamp Budapest rendezvényen bárki prezentálhat, aki regisztrált és elküldte a web2-es tematikájú előadásának szinopszisát a szervezőknek, valamint befizette a program részvételi díját.

Ezután az előadónak annyi dolga van, hogy megvárja, a témájára hányan szavaznak, így derül ki, hogy egy nagy konferenciatermet tölt meg, vagy egy tízfős asztalhoz ültetik le. A szervezők szabályai szerint az előadás nem lehet cégprezentáció és maximum húsz perc áll a rendelkezésére a kérdésekkel együtt.

Az önjelöltek mellett a symposiumon meghívott előadóként szerepel majd Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója és a Nextwebblog.com-tól Boris Veldhuijzen van Zanten befektető és Ernst-Jan Pfauth főszerkesztő is.

A rendezvény előadásának pontos terem- és időbeosztása csak március 2-án derül ki, addig ugyanis a konferencia honlapján a regisztrált látogatók szavazhatnak arról, hogy melyik prezentáció érdekli őket.

Az első BarCamp konferenciát négy évvel ezelőtt Kaliforniában rendezték meg, sikerének titkát pedig abban látják a szervezők, hogy az esemény a web2 filozófiájának megfelelően a résztvevők bevonásában, aktivizálásában rejlik. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók