hirdetés
hirdetés
hirdetés

A repülést kellett volna népszerűsíteni, a Polgárok Házát sikerült

320 millió forintot költött Orbán Viktor kedvenc polgári köre a Polgárok Házát bemutató filmekre. A pénzt a ferihegyi légiirányítóktól kapták, és a repülést kellett volna népszerűsíteni belőle.

hirdetés

A Lánchíd Rádió híradása számolt be kedden arról, hogy a miniszterelnök kedvenc polgári köre, a Szövetség a Nemzetért Alapítvány saját bevallása szerint 320 millió forintot költött a Polgárok Házát bemutató filmekre.

Az összeget a ferihegyi légiirányítás, az állami tulajdonú Hungarocontrol utalta át, eredetileg azzal a céllal, hogy abból a polgári légiközlekedést népszerűsítő kampány készülhessen. Ez a büdzsé még kampánynak is csinos lett volna, de médiaköltések nélkül, kizárólag egy épületről és alapítványról szóló filmek költségvetéseként gyakorlatilag értelmezhetetlenül bő.

László Tamás, az alapítvány kuratóriumi elnöke annyit mondott a rádiónak, „teljesen rendben van”, hogy ezt az összeget erre használták fel. A rádió az interneten nem bukkant rá az egyébként fideszes országgyűlési képviselő elnök szerint elkészült és bemutatott filmekre.

Az ügyet Demeter Márta LMP-s képviselő ásta elő, szerinte az alapítvány 2016-os jelentésében a könyvvizsgáló is javasolja, hogy ne erre költsék a kapott támogatást, mert nem lesz elszámolható. Fónagy János közlekedésért felelős államtitkár korábban az ellenzéki képviselőnek írásban azt válaszolta, hogy az összeget az eredeti célra kell elkölteni, így az LMP-s politikus szerint bűncselekmény gyanúja is felmerül.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés