hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Republic Group készítheti a Merci alkalmi kampányait

A márka három tavaszi kampányáért – Valentin, nőnap, anyák napja – felelnek.

hirdetés

A Storckhoz tartozó csokoládémárka a tavalyi év végén hirdetett többkörös tendert a tavaszi Valentin- és nőnapi, valamint Anyák napi promóciókra. Ezt a Republic Group nyerte meg az „Amennyire sokféle a szeretet, annyira sokszínű a merci” koncepciójával. A cél az volt, hogy az említett alkalmakhoz kapcsolódó aktivitások során átadott üzenet támogassa a márka pozicionálását – írja az ügynökség sajtóközleménye.

A fenti alkalmak idején kipróbálható, online borítótervezőt népszerűsítő időszakos kampányokat, ezekhez kreatív koncepciót és egyéb kreatív eszközöket tervez a Republic a megbízás részeként. Többek között instore megjelenéseket (wobbler, plakát, matrica, borítók), online felületekre animációs szpotokat, bannereket, eDM-eket és a hoszteszpromóciók kreatív anyagait.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kutatócég a közösségi médiás események, vásárlói vélemények feltérképezésében segít.

Az egyszázalékos kampány „Együtt lehetséges!" szlogen alatt fut

Július 15-ig várják a nevezéseket. Négy új kategóriát is indítanak.

Autós, bokszos, hír- és műkereskedő portál is a sales house-hoz került.

Tenderen választották ki őket a borshow szervezői.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés