hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pixa gerjesztette hullámokon hirdet az állásportál

A Dreamjo.bs köztéri kampánya a munkahelyi elégedettségre épít.

hirdetés

Citylightokon és metróban hirdeti szolgáltatásait a Dreamjo.bs állásportál. "Főnököd is milyen", "Meetinged is mennyi", "Szabadidőd is mennyi", "Munkahelyed is milyen" - ezek a szlogenek jelennek meg október 16-tól a metróban például, amiről Pixa legutóbbi slágere, a Hajadismijen juthat sokak eszébe. Pixa számáról pedig értelemszerűen Sickratman tízéves kultikus és szatirikus trackje, a Buzi-e vagy. Utóbbinak a Pixa-szám igazából csak egy egészen ötlettelen és szellemtelen nyúlása, de ez egy másik téma.

A portál mindesetre ezekkel a szlogennek próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy elsődleges szempont a munkakeresésnél, hogy jól érezze magát az ember a munkahelyén, illetve az, hogy "a munkavállalók is kritikusan gondolkodjanak, és felismerjék, hogy talán máshol találják meg álomcsapatukat és álommunkahelyüket" - ezzel pedig egy eléggé egyértelműen körülhatárolható társadalmi csoportot céloz meg.

Itt láthatók a plakátok, az első kettő citylight, némileg hagyományosabb szöveggel, az azt követőek a metrósok. Alattuk az alkotók listája.

Alkotók listája

Megbízói oldal

Megbízó: Dreamjo.bs
Marketingigazgató: Németh Anna
Kreatív tervezés: a DreamJo.bs csapata

Ügynökségek

Insight: az NRC Marketingkutató Zrt. felmérése alapján
Médiaügynökség: Café Média
Médiatervező: Bujna András és Szalay György

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés