hirdetés
hirdetés
hirdetés

Konferencia a csr méréséről

A parlamentet nem érdekli a fenntartható fejlődés?

A vállalati felelősségvállalás mérhető, de a cégek egyelőre különböző mutatószámokat használnak, és még abban sincs egyetértés, hogy szükség van-e egyáltalán a mérésre. A Mérhető Fenntartható Fejlődés konferencia fő tanulságai.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

Egy ősi japán démon miatt egy fiatal nő mindenkire halált hoz - le is csap a sztorira az indiai filmúthenger. 

Beleznai Márk  Agapé című vizsgafilmjét meghívták a 73. Cannes-i Filmfesztivál Cinéfondation válogatásába

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Köszönjük az észrevételt és a pontosítást.
#
De igen: a parlamentet érdekli a fenntartható fejlődés.

A fenntartható fejlődés mérhetőségéről szóló konferencián szólalt fel Katona Béla, az Országgyűlés és egyben a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsának
elnöke, és azzal ellentétben, amit a cikk sugall, egyáltalán nem állította, hogy az országgyűlést nem érdekli a fenntartható fejlődés. Sőt, annyira érdeklik a
témával kapcsolatos társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi kérdések, hogy egyhangú határozattal hozta létre 2008. október 10-én a tanácsot.

A tanács feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva véleményezze a országgyűlés elé kerülő jogszabálytervezeteket, illetve hogy e kérdéskörben
saját javaslatokat tegyen. Az Európa-szerte, összetételében egyedülálló szervezet tagjait a parlamenti pártok, a Kormány, a Magyar Tudományos Akadémia, a gazdasági
kamarák, az egyházak, a szakszervezetek, a munkaadói szervezetek, az önkormányzati szövetségek, a MTESZ, a Rektori Konferencia és a civil szervezetek delegálják.

Az NFFT az elmúlt másfél évben elkészítette a Nemzeti Fenntarthatósági Stratégia alapjául szolgáló, a jelenlegi helyzetet komplexen vizsgáló Jövőkereső
jelentést, amelyet 2009. decemberében ismertetett meg az Országgyűléssel. A Jelentés elérhető az NFFT honlapjáról (www.nfft.hu).

A Tanács jelentős eredményt ért el azzal is, hogy 2010. január 29-én benyújtotta az Országgyűlésnek az Éghajlatvédelmi Kerettörvényt, amelynek elkészítésével
2009. júniusában konszenzusos országgyűlési határozattal bízták meg a testületet.

Bár a javaslattal kapcsolatos végszavazásra az elmúlt ciklusban nem került sor, ez csupán néhány képviselő, gazdasági érdekeket előtérbe helyező módosító
indítványának volt köszönhető és semmiképpen az Országgyűlés egyhangú elutasításának, érdektelenségének.

Katona Béla, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács elnöke, a Mérhető Fenntartható Fejlődés konferencián elhangzott beszédében az éghajlatvédelmi kerettörvény
végszavazását hátráltató módosító indítványokkal kapcsolatban hangsúlyozta, hogy „a gazdasági és környezetvédelmi szakemberek szemlélete egyelőre milyen távol
esik egymástól, és mennyit kell még ezen dolgozni, ebben fejlődni.”

Ez így van. Ezért is hozta létre az Országgyűlés a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsot, de sem az elhangzottak, sen az eddig elvégzett munka nem értelmezhető
úgy, hogy a parlamentet nem érdekli a fenntartható fejlődés.

2010. április 21.

a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács nevében a sajtómunkáért felelős Newsbreakers Communications

hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés