hirdetés
hirdetés
hirdetés

A nők elleni erőszak ügyét is felkarolja a Playboy

Összesen öt társadalmi szervezetet lehet támogatni a Playboy Hero 2017-en, amelyhez idén három női médiás híresség is csatlakozott. Ez újdonság, mert korábban csak férfiak képviseltek egy-egy jó ügyet.

hirdetés

Kovalcsik Ildikó (Lilu), Barabás Évi, valamint Görög Zita a női nagykövetei az idei Playboy Hero jótékonysági kampánynak. Mellettük még - velük párban - Balogh Péter, Lobenwein Norbert, Csillik Timur, Kutvölgyi Pál, Szabó Simon, Harsányi Levente és Vardanjan Tigran képviselnek is egy-egy szervezetet. 

A korábbi két kampányban szerettünk volna példaképeket állítani a férfi olvasóinknak, de itt az ideje, hogy nemcsak a hősöket, de a hősnőket is bemutassuk, hiszen az életben is együtt dolgozunk világunk jobbá tételéért” -  mondta el az újításról Bus István, a Playboy magazin főszerkesztője

Mutatjuk az idei év párosait és az általuk támogatott szervezeteket, szavazni december 2-ig lehet erre

Barabás Évi. Fotó: Nánási Pál

- A Fókusz és a Portré műsorvezetője, Barabás Évi valamint Vardanjan Tigran, a Fornetti Horeca igazgatója azokért a gyermekekért fog össze, akiknek nem adatott meg a gondoskodó család köteléke. Az SOS Gyermekfalvak 400 gyereknek biztosít szerető és biztonságos otthont.

- Az RTL Klub műsorvezetője, Kovalcsik Ildikó (Lilu) és Csillik Timur a takarító startup, a Rendi.hu alapítója a családon belüli erőszak és a szexuális bántalmazás ellen kíván felszólalni, ezért az Eszter Alapítvány mellé állnak, amely többek között jogi és pszichológiai segítséget nyújt az érintett nőknek.

- A rádiós Harsányi Levente és Lobenwein Norbert, a VOLT, valamint Sziget Fesztivál szervezője a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek szeretnének segíteni. Az #angyalvagy projektet egy évvel ezelőtt indította el Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, valamint az Akvárium Klub csapata az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével. A karácsony előtti időszakban közel 400 hátrányos helyzetű család és gyerek kívánságát gyűjtötték össze és váltották valóra. 

- Görög Zita modell, műsorvezető Kutvölgyi Pállal, a Group42.hu Flow-Profit csoport alapítójával a Mosoly Alapítványt segítenék. A szervezet 20 éve nyújt segítséget olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A szervezet ingyenes terápiás programjai Budapesten, Debrecenben és Pécsett is elérhetőek.

- Szabó Simon színész, filmrendező, valamint Balogh Péter, a Baconsult Kft. alapítója a mindennapos előítéletekre szeretnék felhívni a figyelmet, ezért álltak a Hősök Tere kezdeményezés mellé. A szervezet missziója, hogy elérjék társadalmi norma legyen az együttérzés Magyarországon.

A Playboy Hero kampányt december 2-án egy ünnepi gálaesten zárják le, ahol a résztvevők adományaikkal támogathatják majd a szervezetek munkáját. 

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés
hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.