hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Netflixnél folytatja a Viacom kreatív igazgatója

Kabai Dániel Amszterdamban vezeti majd a régiós kreatív csapatot.

hirdetés

Kabai Dániel, a Viacom CEEI kreatív igazgatója októbertől külföldön folytatja a pályafutását, addig továbbra is vezeti a Viacom kelet-közép-európai régiójának kreatív csapatát. A szakember a Netflix amszterdami központjában fog dolgozni, ahol jelenlegi munkájához hasonlóan egy saját kreatív csapatot vezet majd, amely az európai, afrikai és közel-keleti régióért felel.

Kabai Dániel
Kabai Dániel

"Kreatív igazgatóként Dani az elmúlt években világszínvonalú televíziós alkotásokat létrehozó, többszörös Promax- és Clio-díjas, számos nemzetközi és hazai sikert elérő csapatot állított össze. Ezt az örökséget szeretnénk tovább vinni az erős, tehetséges csapattal, amelynek az élére új vezetőt keresünk" - kommentálta a bejelentést a Viacom CEEI, egyúttal megköszönték a közös munkát és további szakmai sikereket kívánnak neki.

Kabai karrierje a Warnernél indult, ahol a filmek kreatívanyagaiért felelt, ezután került az akkor pár fős on-air osztály élére a Viacomhoz 2008-ban. A cég bővülése után ajánlókkal, csatorna- és műsorarculatokkal is foglalkozott, majd 2010-től a kreatívosztály élén már a közép-kelet-európai régiós tartalmak is hozzá tartoztak. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés