hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Mindshare nyerte az Euronics médiatenderét

Meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget a cég.

hirdetés

Az Euronics meghívásos digitális médiatenderét a Mindshare médiaügynökség nyerte el, az ügynökséggel februárral meg is kezdődött a közös munka a cég közleméyne szerint. Az új ügynökség kiemelt feladatai közé tartozik az átfogó médiatervezés, a teljes körű PPC menedzsment (Facebook és Google Ads), a direkt és organikus csatornák fejlesztése és a SEO. Ezenkívül a webáruház hosszú távú stratégiájának megalkotásában is aktívan részt vesznek majd.

„A tendert azért írtuk ki, mert 2020-ban dinamikus fejlődést várunk az online márka ismertségünkben és a visszatérő vásárlói bázisunkban, mindezt az online hirdetési hatékonyságunk további növelése mellett. A növekedési szempontokon túl fontosnak tartjuk, hogy az új piaci lehetőségekre és innovatív megoldásokra is rálássunk, ezeket lehetőség szerint az elsők között próbáljuk ki” – mondta Hunyady Beatrix, marketing osztályvezető, majd hozzátette – „Vártuk már a közös munkát a Mindshare csapatával, mely során olyan médiaszakemberekkel dolgozhatunk együtt, akikre nyugodt szívvel bízzuk jövőbeni kampányainkat. Hálásak vagyunk a Mito-nak is, velük tettük le az Euronics digitális kommunikációjának alapjait, rengeteget tanultunk tőlük szakmailag.”

Az Euronics célja, hogy az omnichannel értékesítési modellt minél jobban támogató digitális kommunikációt folytasson; hogy piaci- és ismertségi szempontok szerint is elérje az online divízió azt a szintet, ahova az offline értékesítési csatornákkal eljutott. 

„Ebben a szektorban csak a leghatékonyabb hirdetési megoldásokkal és digitális stratégiával lehet elérni az üzleti célokat, ehhez pedig partnerségre van szükség az ügyfél és az ügynökség között. Az Euronics így gondolkozik erről a kapcsolatról, ez már a tender kiírásakor is nyilvánvalóvá vált számunkra, amely sok lehetőséget rejt magában. A digitália teljes palettáján, legyen szó analitikáról, SEO-ról, PPC vagy Programmatic kampányokról támogatni fogjuk az Euronics csapatát a céljaik, céljaink elérésében. Izgatottan várjuk a közös munkát" – mondta Lunczner Ádám, a Mindshare Chief Media Directora.

Az Euronics korábban a Mito-val dolgozott együtt. 2017 őszétől az elmúlt évek folyamatos újításainak, kreatív ötleteinek köszönhetően, a közös munka eredményeként sikerült elérni, hogy mára az Euronics már webáruházként is jelen van a vásárlók fejében. A vállalat vezetői pozitívan tekintenek vissza a közös munkára és sikeresnek ítélik a múltbeli együttműködést.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az új megállapodás értelmében a csatorna marad a Tour de France és a Vuelta otthona is.

Néhány üzletben már nem kell többször a papírtörlőt kérni a pultnál.

A teljes kampányköltés fele a milliárdos demokrata elnökjelölt-aspiránstól származik. A jelöltek összesen 6,5 milliárd dollárt is elkölthetnek a Kantar szerint.

Ezúttal is a Budapest Music Center lesz a gála helyszíne.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés