hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyaroknál betalált a félresikerült karácsonyi ajándékok elpasszolásának problémája

A Synetiqnél most a januári reklámfelhozatalt elemezték, melyből a Milka, az Árukereső és a Jófogás kisfilmjeit vizsgálták alaposabban.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
Ézsiás-Nagy Szimonetta / Synetiq, media analyst
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Új sportcsatornára, a teljes körűen agusztus 1-jén induló Arena4-re költözik át az amerikai foci az AMC-hez tartozó Sport TV-ről. Frissítés: közöljük a Sport TV reakcióját is.

A METU 600 hallgatója vett részt saját kutatásukban, ami a kapcsolattartással, fogyasztással és szabadidővel kapcsolatos szokások változására kérdezett rá.

Zenéit reklámok is előszeretettel használták újra, és újra.

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Everyone this site is also very good
[url=https://www.protopblogger.com]https://www.protopblogger.com[/url]
#
Sziasztok,
a cikkel nincs bajom, a neuronmarketingben hívőkkel sem és talán még annak hittérítőivel sem, de szkeptikus az már inkább vagyok (lehetek?).
Ha igen, akkor valaki hozza már le a szintemre ezt a konkrét mérést és fokuszáljunk egy kimondott reklámra két kérdés erejéig itt nyilvánosan. Előre is köszönöm.
1. kérdés: 1 db reklámot (mondjuk legyen a a Milka) hány 18-59 éves látta? (akit gondolom monitorozni kellett, így ez egy nagyon pontos szám)
2. kérdés: A monitorozottak (X fő) társadalmilag milyen összetételűek voltak?
Mert ez az egész nekem alap számok és információk nélkül csak egy nice2have máz. Hozzáteszem: nekem egyik reklám sem a kedvencem, pedig 18-59 közé esek. Ja és kb. 3
éve nem ettem Milkát, pedig kimondottam szeretem a jó reklámokat.

Köszi
G


hirdetés
hirdetés

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés