hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Magyar Konyhánál és a Képmás Magazinnál folytatja Kázmér Judit

A PLT és a Mediaworks korábbi vezetője terjesztési és kommunikációs vezető lesz.

hirdetés

A Magyar Konyhánál és a Képmás Magazinnál folytatja Kázmér Judit terjesztési és kommunikációs vezetőként. Mindkét lap havonta jelenik meg és high end olvasóközönséget céloz meg – mondta el a Kreatív megkeresésére Kázmér Judit. A két lap kiadója viszont független egymástól: a gasztromagazin kiadója a Magyar Konyha Kiadó, míg az elsősorban családoknak, családanyáknak szóló Képmás magazin kiadója a Képmás 2002.

Kázmér Judit
Kázmér Judit

Kázmér Judit sokáig a Pannon Lapok Társaságának volt a vezetője, 1995-től dolgozott a cégnek, azt Szabó Miklóssal vezették egészen a Mediaworks érkezéséig. A Mészáros Lőrinc cégébe való beolvadás után annak pr- és marketingigazgatója lett májusig, amikor is távozott a cégtől.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés