hirdetés
hirdetés
hirdetés

A New Land/Lounge nyerte a kormány e-sport népszerűsítésre kiírt tenderét

A másfél milliárd forintos pályázat az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület rendezvényeinek kommunikációs feladatait érintette.

hirdetés

A New Land Media Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft. kapott megbízást a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól az e-sport népszerűsítésére, olvasható az Európai Unió Közbeszerzési Értesítőjében, amit a Világgazdaság szúrt ki.

Az egyaránt Balásy Gyula tulajdonában álló New Landnek és Lounge-nak az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesülettel együttműködésben rendezvényszervezési és kommunikációs feladatokat kellett ellátnia.

Frissítés: Elkerülte a figyelmünket, hogy ez egy lefutott, 2019-re érvényes tender volt, amely valamiért most került fel az értesítőbe. A hibáért elnézést kérünk.

Forrás: 123rf.com
Forrás: 123rf.com

A videójátékok magyarországi piaca több mint negyvenmilliárd forintos, és évi 15-20 százalékkal bővülhet - mondta korábban a Világgazdaságnak Bíró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség elnöke.

A New Land Media 2018-as árbevétele meghaladta az 52 milliárd forintot, az adózott eredménye 8,8 milliárd forint volt az Opten adatai szerint. A Lounge Design 7,7 milliárdos árbevétellel és kétmilliárdos adózott eredménnyel zárta a 2019-es évet. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemrég nettó 11,8 milliárd forintos keretszerződést kötött szintén Balásy Gyula konzorciumával. A szerződés 70 százaléka, 8,3 milliárd forint kötelezően lehívandó, a fennmaradó összeg elköltése opcionális.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés