hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Louis Vuitton Rihannával dolgozik együtt

Az egyik legnagyobb divatcég, a Moët Hennessy – Louis Vuitton (LVMH) együttműködésre lépett Rihanna énekesnővel – írja az AdAge. A partneri kapcsolat során az LVMH Fenty Maison néven dob piacra egy high-end kollekciót, az új márka alatt konfekcióruhák, cipők és kiegészítők lesznek elérhetők.

hirdetés

Az együttműködés felhasználja Rihanna saját divatmárkáját, a vezetéknevéből képzett Fenty Beautyt, és a hírek szerint maga Rihanna tervezi meg az új termékvonalat (a cégnél ez a „maison” kifejezés alatt fut, amely franciául házat jelent), amelyre az AdAge szerint három évtizede nem volt példa az LMVH életében: utoljára 1987-ben Christian Lacroix kapott erre lehetőséget. Hovatovább az LVMH-nál ő az első nő, aki önálló termékvonalat tervezhet, és ő az első színesbőrű nő, akit egy „maison" vezetőjévé tettek meg - írja a New York Times. Rihanna így olyan híres termékvonalakhoz csatlakozik, mint a Dior, a Givenchy vagy a Celine. A Fenty székhelye Párizsban lesz.

Bernard Arnault a divatholding elnök-vezérigazgatója úgy nyilatkozott: „Mindenki ismeri Rihannát, a gyönyörű énekesnőt, de a Fenty Beautyval való együttműködés során egy igazi vállalkozót és ügyvezetőt, egy valódi vezetőt ismerhettem meg".

Rihanna egy Twitter-bejegyzésben így reagált Arnault szavaira: „Nagy nap ez a kultúra számára. Köszönöm, Arnault úr, hogy hitt ebben a kislányban, aki egy sziget bal partjáról származik (Rihanna Barbadoson született - a szerk.), és lehetőséget adott hogy együtt fejlődjünk". 

Rihanna korábban a Puma kreatívigazgatója volt, de a Fenty egy ideje már a sportruházatnál jóval tágabb körben kínálja termékeit. Egyébként maga a Fenty Beauty is egy LMVH-val közös együttműködésből nőtt ki, amely a Vogue akkori cikke szerint 40 különböző árnyalatban kínált alapozóval generált az indulásától számított 40 napon belül 100 millió dollár bevételt. 

Az LVMH nemrég óta kezdett el diverz munkakörnyezetet teremteni: 2016-ban a Diornál, egy évvel később a Givenchynél neveztek ki női vezető designert, míg a Louis Vuitton férfikollekciója 2018-ban Virgil Abloh személyében afrikai-amerikai vezetőt kapott. A divatcég idei első negyedéves árbevétele 12,5 milliárd euró volt, amely az előző negyedévhez képest 16 százalékos növekedést jelent.

A címlapkép forrása: Fenty

(forrás: AdAge, The New York Times, Vogue)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés