hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Lokál lediktátorozta Karácsony Gergelyt

Közös cikkben reagált a szerkesztőség a hírre, hogy az új főpolgármester felbontaná a BKK és a Lokál közöttti szerződést.

hirdetés

Karácsony Gergely egyik első főpolgármesteri intézkedéseként arra szólítja fel a BKV vezetését, hogy mondja fel a Lokál kiadójával (korábban a Modern Media Group, amely 2018 óta a Mediaworks-höz tartozik) a lap terjesztéséről.

 A 2018-ban 18 alkalommal helyreigazításra utasított ingyenes lapot Karácsony első nyilatkozataiban hazugnak és károsnak nevezte. Az Átlátszó által kikért szerződés értelmében egyébként 180 napos felmondólevéllel lehet megszüntetni a szerződést az ingyenes napilappal.

A kampányban végig Karácsony-ellenes Lokál szerkesztősége egy friss cikkben a sajtószabadság elleni lépésként jellemzi az új főpolgármester tervét. A cikk szerint Karácsony "a BKV mögé bújva adminisztratív eszközökkel hallgattatná el azokat, akik másképp látják a világot, mint ő."

Szerkesztőségre hivatkozni elég érdekes húzás mondjuk, mivel a lap impresszumában a kiadó, a Mediaworks-vezető Liszkay Gábor mellett csak a Lokál és a Lokál Extra főszerkesztőjének neve szerepel. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés
hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!