hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Lexus furikáztatja a Müpába érkező fellépőket

A megállapodás értelmében öt hibrid elektromos autót használhat a Müpa.

hirdetés

Stratégiai partneri együttműködésre lép a Müpa és a Lexus. A luxusautó-márka öt környezetbarát hibrid elektromos autót bocsát a Müpa rendelkezésére, amelyekkel többek között az intézményben fellépő világsztároknak nyújtanak majd limuzinszolgáltatást.

A két márka hosszútávú együttműködésének köszönhetően innovatív és különleges aktivitásokban vehet majd részt a Müpa közönsége is.

A Müpa stratégiai partnereként a Lexus öt környezetbarát hibrid elektromos autót bocsát az intézmény rendelkezésére, amelyekkel többek között az intézményben fellépő világsztároknak nyújtanak majd limuzinszolgáltatást. A két márka hosszútávú együttműködésének köszönhetően innovatív és különleges aktivitásokban vehet majd részt a Müpa közönsége is.

„A Müpa értékmegőrző és értékteremtő szellemisége tökéletes párhuzamba állítható a Lexus márkafilozófiájával, amely ötvözi a forradalmi technológiákat és a környezetbarát hibrid elektromos meghajtást a tradicionális japán értékekkel és kézműves hagyományokkal” – fogalmazott Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.

Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója és Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója
Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója és Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója

„Fontosnak tartjuk, hogy a társadalmi felelősségvállalás és így a környezettudatosság területén is értéket közvetítsünk úgy a közönségünk, mint kiváló hazai és nemzetközi művészeink, a Magyarországra látogató világsztárjaink felé. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a környezetbarát hibrid elektromos hajtás szinonimájává vált Lexusszal léphettünk stratégiai együttműködésre”– emelte ki Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés