hirdetés
hirdetés
hirdetés

A lehallgatási botrányba keveredő Vas Imre újra MTVA-közelben kapott pozíciót

A hirado.hu-t és a mediaklikk.hu-t is kezelő cég új ügyvezetőjét korábban Vaszily Miklós, az MTVA-vezérigazgatójának lehallgatásával gyanúsították.

hirdetés

Júniustól Vas Imre az Új Média és Teletext Kft., az MTVA leányvállalatának ügyvezetője, aki Nagy Antal Zsolt (jelenleg az MTVA produkciós igazgatója) távozása után érkezett a céghez. 

Nem ez az egyetlen változás a hirado.hu-t, a mediaklikk.hu-t, illetve a köztévé csatornáinak teletext oldalait is szerkesztő cégnél, hiszen korábban innen távozott a korábbi MTVA-sajtófőnök, Kobza Miklós is a tartalomigazgatói pozícióból. 

A 24.hu cikke szerint Vas Imre kinevezése azért is érdekes, mert korábban ő is gyanúsítottá vált az MTVA-vezérigazgató Vaszily Miklós irodájában talált lehallgató készülék ügyében, még 2016 márciusában. A nyomozáskor Enyedi Csaba adminisztrációs igazgató és Vas Imre szobájában is hasonló készülékeket találtak, az egyik biztonsági felvételen pedig Vas Imrét szerelők társaságában látták.

Vas akkor azzal védekezett, hogy a lehallgatásra és videós megfigyelésre is alkalmas eszközöket magasabb céllra használták, igaz, azt már nem derült ki, mi is volt pontosan ez a magasabb cél. Enyedi és Vas ezután a munkavégzés alóli felmentést kértek, kérelmüket Vaszily Miklós el is fogadta.

A Legfőbb Ügyészség azóta ejtette az ügyet, arra hivatkozva, hogy a megfigyelés szerintük nem magánterületen zajlott.

Vas Imre kinevezését a 24.hu-nak nem kommentálta még Vaszily Miklós, pedig az Új Média és Teletext Kft. az MTVA leányvállalata, így az új ügyvezető érkezéséről Vaszilynek is tudnia kellett.

 

 

 

 

 

 

 

(forrás: Kreatív Online, 24.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés
hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.