hirdetés
hirdetés
hirdetés

A legjobb youtubereket keresi a Telekom

Az első alkalommal meghirdetett Videós Gálán kilenc kategória van.

hirdetés

Április 22-én, első alkalommal rendezik meg a Telekom Videós Gála elnevezésű programot, amelyet egy verseny előz meg. Cél a magyar online videós tartalomgyártókat díjazása mellett, hogy építsék a YouTube-közösségeket is. A jelöltek mellett a meghívottak között szerepel a videomegosztó top 100 magyar tartalomgyártója, az esemény pedig – hűen önmagához – élőben is követhető lesz a gála YouTube-csatornáján.

Összesen kilenc kategóriában adnak majd át díjat: vlog, lifestyle, gaming, humor, utazás, ismeretterjesztő, tech, film & utazás és animáció & márkák témakörökből kerülnek majd ki a nyertesek. A szavazás két körben zajlik, először a legnépszerűbb ötven magyar vlogger voksol, kategóriánként az általuk öt legjobbnak ítélt csatornára (magukat nem számítva). Ezután március 29-től a közönség és a szakmai zsűri szavaz a youtuberek által kiválasztott csatornákra. Az eredmény a két döntést összevetve alakul ki majd, holtverseny esetén pedig a közönség szavazatai érnek majd többet. A Telekom a legaktívabb közösséggel rendelkező vlogger számára egy különdíjat is kioszt.

A gálát a Star Network YouTube Hálózat kezdeményezésére több hazai videós hálózat, valamint a YouTube és a Google együttműködésével rendezik meg. A Telekom a hivatalos szponzor szerepét tölti be.

A szakmai zsűri tagjai a Google/YouTube Magyarország, a Star Network, a Special Effects Media, a 4Kids Network, a Mr. Bug TV és a Google Ground képviselői alkotják, a gála műsorvezetője Magyarósi Csaba vlogger lesz.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 8-12 éves diákok jelentkezését várja a csatorna gyerekműsora.

Átadták a Glamour Women of the Year díjakat. 

A Roland Berger azt vizsgálta, hogy a digitalizáció hogyan segíti a nők karrierjét.

A Viberen gyíkemberes matricacsomag és publikus chat is lesz.

14 főkategóriában várják a pályamunkákat.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 24.

Micro moments, Google Adwords és Youtube, videotartalom stratégia, mobilhirdetés, attribúciós modellezés

2017. április 6-7. Országos sales meeting azoknak, akik szeretnek értékesíteni, és még jobbak akarnak lenni!

A Kreatív ismét meghirdeti content marketing versenyét, amelyre várja az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait. Nevezési határidő: április 14.

Idén is megrendezzük az FMCG-szektor egyik legmeghatározóbb, kétnapos eseményét. Időpont: 2017.04.27-28.

hirdetés
hirdetés