hirdetés
hirdetés
hirdetés

A legjobb gyógyszerreklámokat keressük

Jövő péntekig lehet nevezni a Kreatív  és a Medical Tribune  gyógyszerpromóciós versenyére

hirdetés

Elindult az utolsó hajrá. Egy héttel meghosszabbítottuk a nevezési határidőt, augusztus 27-ig lehet nevezni a versenyre. 

A meghirdetett reklámversenyre bármely gyógyszer/gyógyhatású készítmény/étrendkiegészítő promóció nevezhet, amely először 2009. július 1. és 2010. június 30. között futott Magyarországon. Ahogyan tavaly is, úgy idén is harmincnyolc kategóriában indulhatnak a pályázók.

Az elbírálást a tavalyi évhez hasonlóan szakavatott zsűritagok végzik: Kozák Ákos, a Gfk Hungária ügyvezető igazgatója (zsűri elnöke), Pichovszky Domonkos, a Createam ügyvezető igazgatója, Benesch Ferenc, az Ogilvy executive kreatívigazgatója, Lonkay Attila, a Saatchi & Saatchi kreatívigazgatója, Nagy Judit, a Medical Tribune főszerkesztője és Vándor Ágnes a Professional Publishing Hungary Kiadó ügyvezető igazgatója.

A részletes kiírás és a jelentkezési lap innen tölthető le!

További információ: Matiszkó Kitti: Tel.: 430-4570, Fax: 430-4579, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés