hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Klikkmánia nyerte a Prímaenergia tenderét

Februártól a Klikkmánia felelős a ​PrimaNet​ online szakáruház digitális jelenlétéért. Egy évig.

hirdetés

A Prímaenergia Zrt. online szakáruháza, a PrimaNet.hu a családi házakban élők számára kínál termékeket.

"Kínálatukban éppúgy megtalálhatóak a disznóvágáshoz, a pálinkafőzéshez, a borkészítéshez szükséges kellékek, mint a kerti vagy otthoni munkát elősegítő eszközök. Ugyanakkor számottevő a gázpalackhoz kapcsolódó gázszerelvény kínálatuk is" - áll a Prímaenergia közleményében.

A PrimaNet.hu webáruházat a következő egy évben a Klikkmánia támogatja különféle online eszközökkel, például PPC kampányokkal és SEO-val.

A Klikkmánia elsődleges feladata a weboldal minőségi organikus és fizetett forgalmának folyamatos növelése: az ügynökség kezeli többek között a PrimaNet Google Adwords és Facebook kampányait, de egyéb munkák mellett a weboldal keresőbaráttá tételén is dolgozik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés