hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Klikkmánia nyerte a Prímaenergia tenderét

Februártól a Klikkmánia felelős a ​PrimaNet​ online szakáruház digitális jelenlétéért. Egy évig.

hirdetés

A Prímaenergia Zrt. online szakáruháza, a PrimaNet.hu a családi házakban élők számára kínál termékeket.

"Kínálatukban éppúgy megtalálhatóak a disznóvágáshoz, a pálinkafőzéshez, a borkészítéshez szükséges kellékek, mint a kerti vagy otthoni munkát elősegítő eszközök. Ugyanakkor számottevő a gázpalackhoz kapcsolódó gázszerelvény kínálatuk is" - áll a Prímaenergia közleményében.

A PrimaNet.hu webáruházat a következő egy évben a Klikkmánia támogatja különféle online eszközökkel, például PPC kampányokkal és SEO-val.

A Klikkmánia elsődleges feladata a weboldal minőségi organikus és fizetett forgalmának folyamatos növelése: az ügynökség kezeli többek között a PrimaNet Google Adwords és Facebook kampányait, de egyéb munkák mellett a weboldal keresőbaráttá tételén is dolgozik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A gyengélkedő Walt Disneyt előzték meg értékben.

Az erről szóló törvény több éve hatályos, a helyzet mégis egyre romlik az MKP szerint.

Pontosabban fehér zaj és levendulaillat jön a magazinból, amiben az ágyukat reklámozzák.

Egy feszengős állásinterjú-szituáció köré építettek kampányt a Profession.hu almárkájának.

A terület trendjeit, gyakorlatait, szabályozási kérdéseit vitathatják meg a tagok.

hirdetés

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Meghosszabbított nevezési határidő: 2018.05.25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Meghosszabbított nevezési határidő: május 31.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés