hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kínai Tencent beszállt a Redditbe, a redditezők szétszedik érte

A már 3 milliárd dollárra értékelt Redditnél azt mondják, a kínaiak a videojáték-tudásuk miatt lehetnek jó szövetségesek. A Reddit egyébként be van tiltva Kínában.

hirdetés

300 millió dollárt vont be egy új befektetési körben a Reddit. Olyan szilícium-völgyi cápák vannak köztük, mint az Andreessen Horowitz, a Fidelity Investments és a Sequoia Capital, de volt ott még egy nagy szereplő, akire összeráncolták a szemöldöküket a fórumoldal használói: a kínai Tencent – írja az AdAge.

A befektetést már múlt héten belengette a TechCrunch. Válaszul dühödt threadek indultak olyan képekkel, amik fennakadnának a kínai cenzorokon: Tienanmen téri videók és Hszi Csin-Ping főtitkár képe Micimackóé mellett. (Elég szépen elterjedt mém a főtitkár elvtárs és a mesefigura dermesztő hasonlósága, Kínában be sem mutatták miatta a Micimackó-filmet.) Ezeket a beszélgetéseket egy időre a legnépszerűbbek közé is lökték az oldalon.

Steve Huffman, a Reddit ceója azt mondta, a befektetés-barátkozás hátterében annyi áll, hogy a Tencent nagyon ért a videojátékokhoz, amelyek a Reddit egyik legnépszerűbb témájának számítanak.

A Reddit egyébként nem elérhető Kínában, és ahogy az AdAge megjegyzi, úgy tűnik, ez egy darabig biztosan így marad.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés