hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Jung von Matt román partnerrel dolgozik

Tovább bővült a Jung von Matt közép-kelet-európai érdekeltségi köre, miután partneri megállapodást kötött a romániai GMP Advertisinggal. 

hirdetés

Az Eurobesten pr-kategóriában nagydíjat kapott, és a Golden Drumon az év független ügynökségének választott romániai GMP Advertisinggal bővült a németországi központú Jung von Matt partnerhálózata. 

A GMP a GMP Group része, amit az alapító, Felix Tataru vezet. Az ügynökség dolgozik a a SAB Miller Timisoreana sörmárkáján, a Deutsche Telekomhoz tartozó Romtelecomon, a Petrom olajipari vállalattal, a Volswagennel és a Baumax-szal. 

A Jung von Matt-nak magyarországi partnere is van: a Laboratoryval 2011 decemberében hozták nyilvánosságra együttműködésüket. A németországi ügynökség Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában is jelen van partnerei révén.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés