hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hirdetők nem vették észre, hogy baj van

A világméretűvé duzzadt Occupy Wall Street mozgalom az utolsó figyelmeztetés lehet a hirdetők számára, hogy gyökeresen meg kell változtatniuk az eddigi marketingstratégiájukat – írja az Advertising Age.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: AdAge/Kreatív Online)
hirdetés

A  Business Class csütörtökönként érkezik a legfontosabb kereskedelmi témákkal.

Egy szülő nem állhat állandóan a gyerek háta mögött, hogy mit csinál a neten – de ugyanakkor jó lenne tudni, nem?

Egy brit fejlesztői csapat azon dolgozik, hogy planétánk minden szegletében elérhetővé tegye az ivóvizet.

Beleznai Márk METU-s vizsgafilmje, az Agapé is ott szerepel az idei Cinéfondation válogatásában.

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Korrekt, lényeglátó cikk! A legfontosabb üzenet szerintem ebben a mondatban van találóan megfogalmazva: "A vállalatok fejében tudatosulniuk kell a társadalmi
problémáknak és részt kell vállalniuk a megoldásokban."

Főként, mivel a problémák jelentős részét ők maguk generálták/generálják. Ideje átgondolni a teljes tevékenységüket (ha úgy tetszik, értékláncot) és a minden
egyéb szempontot felülíró profitmaximalizálás helyett arra koncentrálni, hogy a társadalom számára (is) hasznosan működhessenek, nem elszakadva attól, hanem
együttműködve vele. Nincs a jövőben létjogosultsága a gigantikusra növő, nemzetgazdaságok éves GDP szintjét meghaladó profitokat termelő, a környezetet és a
társadalmat súlyosan kizsákmányoló "illúziógyáraknak", sem a problémák kizárólag kommunikációs szinten való kezelésének.
hirdetés
hirdetés

Újabb, a márkamegjelenítést szinte teljesen nélkülöző reklám a gyorsétterem-lánctól.

Friderikusz Sándor új műsorában, az Életünk történetében az Istenes-Csobot páron kívül ők is feltűnnek majd.

Nem az előírt formában adták le kimutatásaikat egy vizsgálatban.

A WPP nyerte a 29 piacra szóló megbízást, a hazai és környező piacokon a Burson Cohn & Wolfe régiós partnereként a Chapter4 felel majd a PR-kommunikációért.

Két német partnerrel közösen, lead ügynökségként segítették az online biztosító németországi terjeszkedését.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

A szokatlan év ellenére idén is megüljük a legjobb tartalomalapú marketingmegoldások és a legjobb influenszer kampányok ünnepét. 2020. október 22. 20:00

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés