hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hirdetők nem vették észre, hogy baj van

A világméretűvé duzzadt Occupy Wall Street mozgalom az utolsó figyelmeztetés lehet a hirdetők számára, hogy gyökeresen meg kell változtatniuk az eddigi marketingstratégiájukat – írja az Advertising Age.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: AdAge/Kreatív Online)
hirdetés

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

A provokatív ökológiai találkozót Nógrád megyében tartják.

A felsőoktatás legyen szabad!” mondják a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói új videójukban.

Pais Mónika került a budapesti multifunkcionális kompetencia központ élére – írja közleményében az alkoholos italokat gyártó és forgalmazó vállalat.

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Korrekt, lényeglátó cikk! A legfontosabb üzenet szerintem ebben a mondatban van találóan megfogalmazva: "A vállalatok fejében tudatosulniuk kell a társadalmi
problémáknak és részt kell vállalniuk a megoldásokban."

Főként, mivel a problémák jelentős részét ők maguk generálták/generálják. Ideje átgondolni a teljes tevékenységüket (ha úgy tetszik, értékláncot) és a minden
egyéb szempontot felülíró profitmaximalizálás helyett arra koncentrálni, hogy a társadalom számára (is) hasznosan működhessenek, nem elszakadva attól, hanem
együttműködve vele. Nincs a jövőben létjogosultsága a gigantikusra növő, nemzetgazdaságok éves GDP szintjét meghaladó profitokat termelő, a környezetet és a
társadalmat súlyosan kizsákmányoló "illúziógyáraknak", sem a problémák kizárólag kommunikációs szinten való kezelésének.
hirdetés
hirdetés

Részleges fizetőkapuval is terveznek, ami mögé exkluzív anyagokat szánnak.

A Pesti Srácok kormánypárti szerkesztősége által is működtetett új tévé szabadon fogható csatornaként a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés