hirdetés
hirdetés
hirdetés

A HD Grouppal kolbászoztunk

Az Erzsébet térre hívta forralt borozni, kerekezni és kolbászozni ügyfeleit és partnereit a HD Group Kommunikációs Ügynökség december 16-án.

hirdetés

A HD Group idei karácsonyi partiját a Sziget Eye lábánál szervezte az Erzsébet téren, ahová ügyfelei és partnerei mellett minket is meghívott.

A majdnem tavaszi időjárás kedvezett a kinti partinak, a vendégeket egy óriáskerekezésre hívta az ügynökség, de volt forralt bor, kolbász, libacomb és pálinka is. Jó volt a december végi laza hangulat, a forralt bort még haza fele is szürcsöltük és sok ismerőssel találkoztunk. A résztvevőket és a bulit megmutatjuk képekben:

Urbán Zsolt, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója, Jelinek Gábor, a Goodwill Communications partnere, Duca Andrea, a HD Event & Promotion ügyvezető igazgatója, Decker Róber, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség egyik alapítója, Zsinkó Bálint, a Zwack Unicum export- és kereskedelemfejlesztési vezetője
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A megszokott céges portrék helyett most egészen más oldalát ismerhetjük meg az ügynökség dolgozóinak.

Kovács Levente megbízott főszerkesztőként veszi át Forrás Dávid feladatait.

A megbízást a korábban az észak-amerikai piacot kezelő Universal McCann nyerte.

A modellváltás már a következő tanév kezdetétől érvényes lenne. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői azt írják, a sietség oka nehezen érthető.

Az EU és a tagállamok fogyasztóvédelmi szervei jutottak erre a megállapításra online razziáik után.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés