hirdetés
hirdetés
hirdetés

A HD Grouppal kolbászoztunk

Az Erzsébet térre hívta forralt borozni, kerekezni és kolbászozni ügyfeleit és partnereit a HD Group Kommunikációs Ügynökség december 16-án.

hirdetés

A HD Group idei karácsonyi partiját a Sziget Eye lábánál szervezte az Erzsébet téren, ahová ügyfelei és partnerei mellett minket is meghívott.

A majdnem tavaszi időjárás kedvezett a kinti partinak, a vendégeket egy óriáskerekezésre hívta az ügynökség, de volt forralt bor, kolbász, libacomb és pálinka is. Jó volt a december végi laza hangulat, a forralt bort még haza fele is szürcsöltük és sok ismerőssel találkoztunk. A résztvevőket és a bulit megmutatjuk képekben:

Urbán Zsolt, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója, Jelinek Gábor, a Goodwill Communications partnere, Duca Andrea, a HD Event & Promotion ügyvezető igazgatója, Decker Róber, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség egyik alapítója, Zsinkó Bálint, a Zwack Unicum export- és kereskedelemfejlesztési vezetője
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés