hirdetés
hirdetés
hirdetés

A HD Grouppal kolbászoztunk

Az Erzsébet térre hívta forralt borozni, kerekezni és kolbászozni ügyfeleit és partnereit a HD Group Kommunikációs Ügynökség december 16-án.

hirdetés

A HD Group idei karácsonyi partiját a Sziget Eye lábánál szervezte az Erzsébet téren, ahová ügyfelei és partnerei mellett minket is meghívott.

A majdnem tavaszi időjárás kedvezett a kinti partinak, a vendégeket egy óriáskerekezésre hívta az ügynökség, de volt forralt bor, kolbász, libacomb és pálinka is. Jó volt a december végi laza hangulat, a forralt bort még haza fele is szürcsöltük és sok ismerőssel találkoztunk. A résztvevőket és a bulit megmutatjuk képekben:

Urbán Zsolt, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója, Jelinek Gábor, a Goodwill Communications partnere, Duca Andrea, a HD Event & Promotion ügyvezető igazgatója, Decker Róber, a HD GROUP Kommunikációs Ügynökség egyik alapítója, Zsinkó Bálint, a Zwack Unicum export- és kereskedelemfejlesztési vezetője
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A családi grillezés pillanatait, velejáró izgalmait mutatja be a Pick új, augusztusi filmje, amelyet a Café Communications készített - kampánybejelentőt olvashattok.

A közösségi oldalon egyre nagyobb a nyomás, hogy tartsa kordában a felületén terjedő álhíreket, uszító és félrevezető tartalmakat. 

Véglegessé vált a Televíziós Újságírók Díja gálaest időpontja. 

a hazai influencer marketing piac működését és fejlődését szeretnék ezzel is elősegíteni.

Tom Goodwin magánemberként posztolt a Twitterre.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés