hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hajóra költözik a Reklámzaj

Új helyszínnel érkezik a 9. Reklámzaj, ahol új arcok is színpadra lépnek majd.

hirdetés

Újabb állomásához érkezik a reklámos bulisorozat: május 3-án az A38 Hajó tetőteraszán lépnek fel az ügynökségi zenekarok. Ezúttal hat ügynökség emberei verődnek majd össze, ők alkotják a zenei felhozatalt.

Fotó egy korábbi Reklámzajról
Fotó egy korábbi Reklámzajról

Négy énekes, Ladiszlai Réka és Béky Patrik (HPS), Horváth Zsuzsa (Y&R), illetve Kucsera Lilla (Mitte) érkezik; hozzájuk gitárosként csatlakozik Dósa Dénes a Geometry Grouptól, billentyűn Mondovics Péter, a Mastercard marketingigazgatója kíséri, a dobok mögött Pop András (Saatchi), basszusgitáron pedig Putz Gábor (Mito) adja a ritmust. Ezzel a társasággal a Reklámzajon ilyen-olyan formában fellépő reklámosok száma 70-re nő.

A koncertek után a Progressive dj-ivel folytatódik a buli, Atish és Mätti pörgeti a lemezeket.

Ez lesz a kilencedik alkalom, hogy ügynökségek és reklámszakemberek együtt zenélnek és dorbézolnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A GVH szerint megtévesztették a fogyasztókat a Most generáció kampányával.

Az emlékműsor után Bryant utolsó NBA-mérkőzését is levetítik.

A Mirror is felkapta a fejét a fitnesszpápa hibátlan érvelésére.

A Media1 szerint a hírműsorok felügyelete tartozik majd Hardy Mihályhoz.

Kiadója az önkormányzat vagyonkezelő cége.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés