hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Generál Média visszaadná a Club Tihanyt

A Generál Média egyik cégcsoportja foglalta le a Club Tihanyt a Média Hungary előtt. A kiadó sajátos alkut ajánlott Csermely Ákosnak. A Média Hungary jogi képviselője egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Folyamatosan frissítjük.

hirdetés

Levélben tudatta a Generál Média, hogy egyik cégcsoportjuk foglalta le a Média Hungary dátumára a Club Tihanyt egy ingatlanszakmai rendezvényre, ami miatt a médiapiaci találkozónak hat nappal a kezdés előtt Balatonfüredre kellett költöznie.

A kiadó a levélben felajánlja, hogy teljesen ingyen átengedik az általuk „lefoglalt és leelőlegezett” Club Tihanyt, és arra kérik Csermely Ákost, a Média Hungary vezetőjét, hogy fogadja el „mert a szakma képviselőinek csúcstalálkozójához hagyományosan hozzátartozott az egész napos, és esti kötetlen, de közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen.”

A Generál Média feltételül azt szabja, hogy „a szervező Csermely Ákos Úr a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1 százalékát ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.” Amennyiben a szervező nem él a kiadó ajánlatával, úgy azt írják, hogy cégük „nagy szeretettel és tisztelettel, a szokott időben, helyen és módon várja a résztvevőket saját médiarendezvényén, mindezt ingyen.”

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
és most a szállás marad Tihanyban? Onnan fognak Füredre ingázni az előadók és a résztvevők?
#
Azért ennek van némi reményt adó pikantériája:) És Ákos majd döntsön okosan, a média hekkelésről :D

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!