hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Forbes válaszolt Orbánnak: senki nem fizetett a listára kerülésért

A lap vezető szerkesztője, Zsiborás Gergő szerint volt rá példa, hogy próbálkoztak az újságírók lefizetésével, de soha nem fogadtak el ilyen ajánlatot.

hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, a csütörtöki Kormányinfón rendhagyó módon Orbán Viktor válaszolt (azt most hagyjuk, hogy hány valódi válasz is hangzott el) újságírók kérdéseire, ahol többek között egy 2015-ös kijelentésével is szembesítette a miniszterelnököt a HVG újságírója.

A kormányfő ugyanis korábban azt mondta, addig nincs értelme a fideszesek meggazdagodásáról beszélni, amíg nem fideszesek az ország leggazdagabb emberei. A Forbes leggazdagabb magyarokat össszegyűjtő listáján azonban épp Mészáros Lőrinc, Felcsút egykori fideszes polgármestere a legelső. 

Orbán a felvetést azzal hárította el, hogy szerinte nem kell komolyan venni az ilyen listákat, mert "Magyarországon két dologért fizetnek szívesen az emberek: hogy rákerüljenek listákra, illetve hogy lekerüljenek listákról."

A miniszterelnök kijelentésére Zsiborás Gergő, a Forbes vezető szerkesztője reagált. "Soha nem fogadtunk el pénzt semmilyen formában azért, hogy valaki felkerüljön a listánkra. Volt, aki próbálkozott vele. Soha nem fogadtunk el azért pénzt, hogy valaki lekerüljön a listáinkról. Próbálkoztak vele" - írta Zsiborás Facebook-bejegyzésében.  "A listáinkon szereplő milliárdosok többsége ugyanakkor soha nem próbálkozott ilyennel. Mert ugyan igaz az, hogy a kormányzati udvartartásba tartozó milliárdosok látványosan gazdagodtak az elmúlt években, azt is látni kell, hogy a listáinkon rengeteg olyan üzletember szerepel, aki tiszteletben tartja a sajtó munkáját és nem vetemedne ilyesmire. Teljesen felesleges őket ilyennel sértegetni" - zárta gondolatmenetét Zsiborás.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés