hirdetés
hirdetés
hirdetés

A focisták nem akarnak csókolózó férfiakat látni

Nem lesznek csókolózó férfiak és szexista reklámok a jövő heti amerikai Szuperkupa idején: a CBS a foci döntő idejére száműzi képernyőjéről a homoszexuális hirdetéseket.
hirdetés

Az amerikai profi futball-liga döntője alatt a CBS televízió száműzi a félidők közötti reklámokból a szexista tartalmakat. A szankció áldozatául esik például egy homoszexuális férfiak társközvetítő ügynökségének reklámja, valamint az egyik internetes oldal hirdetése, amelynek főszereplője egy hangsúlyozottan lányos ex-sportoló.

A Mancrunch.com hirdetését is pihentetik, mert ebben két üvöltő szurkoló kerül közel egymáshoz, amikor egyszerre nyúlnak a chipsestálba. Néhány másodperc múlva a két férfi csókolózva hever egymás karjaiban - míg egy harmadiknak majdnem kiesik a chips a kezéből.

A CBS ugyanakkor engedélyezett egy nagyon is vitatott, abortuszellenes reklámot, a Focusonthefamily.com hirdetését. A kisfilmben egy asszony mesél arról, hogy 23 évvel ezelőtt abortuszt javasoltak neki, mert amőbás vérhasban szenvedett. Ennek ellenére megtartotta a gyermeket, aki nem más, mint napjaink futballsztárja, Tim Tebow. A nőszervezetek felháborodtak, szerintük a CBS és a reklám is szexista.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

hirdetés
hirdetés

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.