hirdetés
hirdetés
hirdetés

A foci, Babos Timi és a Sátán vitték az októberi interneteket

Sportszerűség, öröm, szeretet, finomságok, győzelem: fel sem tűnt, milyen jó hely volt októberben a magyar internet!

hirdetés

Már-már szokásosnak mondható a Lájkbajnokság októberi élbolya: a 24.hu megtartotta a vezető helyet, mögé feljött az Index és a 444, a hvg.hu meg hátrébb ment kettővel. Nagy mozgást csak a Startlap produkált az első harmincban, akik majdnem duplázták a közösségimédia-reakcióikat és huszonkettő helyet jöttek fel, míg a zárójel.hu és a trollfoci.hu kizúgtak az első harmincból.

Igazán viszont az a kemény, hogy mennyire a szeretet jegyében töltöttük az októbert. Az egyedi cikkek és videók mezőnyében az első háromból kettő nemzeti sportos videó, az egyiken gyerekek sportszerűek, a másikon egy felnőtt gyerek, az ezüstérmes videóban Down-szindrómások szívrendítőek. A húszas élmezőnyben markánsan jelen van még Babos Tímea világbajnoksága és Aradszky László halála, közéleti kontentet ezúttal is a 444 tudott ilyen magasra hordozni: a graffitiző Simicska Lajos, a sátánozó KDNP-s és a közhangulat ellen tiltakozó közéleti személyiségek fértek ide.

A Lájkbajnokság az osztrák Storyclash mérése alapján készül, azt nézzük, hogy a közösségi médiafelületeken publikált szerkesztőségi anyagok hány interakciót hoznak egy adott hónapban, az oldalak teljes feedjét és az egyedi tartalmakat külön-külön is listázva. Ha ráviszed az egeret a megfelelő sorra, további miljom adat jön elő.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés