hirdetés
hirdetés
hirdetés

A festményekre firkálni szabad

Windholz Gyuri nyerte meg a DDB belső tehetséggondozó programját, a március 21-én nyílt interaktív kiállításon jártunk.

hirdetés

A DDB egyik hagyománya a Dream Catcher tehetséggondozó program. A belső pályázaton nyerhető anyagi támogatást ezúttal Windholz Gyuri grafikus kapta, aki interaktív festményekből állította össze anyagát. A kiálításmegnyitón kiderült, hogy alkotása attól interakítv, hogy a képeket letörölhető fólia fedi, amire rajzolni, festeni, írni lehet. Így bármelyik látogató maga alakíthatja a kép témáját.

Sok szakmabelivel, gyerekkel és kutyával is találkoztunk a jó hangulatú megnyitón, ahol a Grund Színház és Katona József Színház performansza volt a hivatalos program.

A kiállítás előzetesen bejelentkezés után látogatható a Loffice-ban az itt látható elérhetőségeken.

A megnyitón a Kreatív is fotózott:

Magunk alakíthatjuk a képeket
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés