hirdetés
hirdetés
hirdetés

A férfi és női kézilabda-Eb meccseit is a Sport TV közvetíti

A helyszínről közvetíti a sportcsatorna stábja a magyar csapat meccseit.

hirdetés

A Sport1 és Sport2 közvetíti januárban a férfi kézilabda-Európa-bajnokságot, majd 2020 decemberében a női kézilabda Európa-bajnokságot is. Emellett a Sport TV-n lesznek láthatók a labdarúgó Spanyol Kupa mérkőzései is.

A férfi kézi-Eb-t január 9-26. között rendezik, a tornára Méhes Gábor, Bartha Zoltán és Borsos Attila kíséri el a csapatot, ahonnan a közvetítések mellett rendszeresen riportokkal is jelentkeznek.Szintén a Sport TV közvetíti majd a 2020. december 3-20. között Dániában és Norvégiában zajló női kézilabda Eb-t is.

Friss hír, hogy a Spanyol Kupa mérkőzései is a Sport TV-n lesznek láthatók a következő években.

„Páratlan az a kínálat, amivel idén decemberre és 2020-ra készülünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a kézilabda Eb-n a Sport TV képernyője előtt szurkolhatnak a nézők, és hogy 8 magyar klubcsapatunkért szoríthatunk a klubkézilabda legizgalmasabb időszakában. Immár hagyomány, hogy több nemzetközi kupa döntőjében is érdekeltek vagyunk, ez reményeink szerint így lesz 2020-ban is. Könnyen lehet, hogy december 12-én dől el, hogy a Ferencváros csapata érdekelt lesz tavasszal is az Európa Ligában. A Spanyol Kupáról mit is mondhatnánk? Egy olyan sorozat, ahol a Barcelona és a Real Madrid indul, mindig magában rejti egy újabb El Clásico lehetőségét…” – árulta el Málnay B. Levente, AMC Networks International – Central and Northern Europe ügyvezető alelnöke a Sport TV téli műsorkínálatáról. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés