hirdetés
hirdetés
hirdetés

A fél média a válság nyertese saját maga szerint

A sajtó, a tévé és az online felületek képviselői is úgy gondolják, jól jönnek majd ki a válságból. Közterületen és a sajtóban is tisztulás várható, a rádiósok az új platformokban látják a kiutat. Jövőképek, piaci jóslatok és kritikák egymással szemben a Reklámkonferenciáról.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

A sales house júniustól kínálja a |related| video elnevezésű egyedi megjelenési lehetőséget partnerei számára a teljes médiapartneri portfólión.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

Csavartak egyet a már ismert Szitu platformon - a kampánybejelentőt olvashatjátok. 

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

A második negyedévben az Alphabet 8,9 százalékkal kevesebb hirdetési bevételt fog elkönyvelni. A Facebook viszont növekedésben marad a rengeteg közösségi kampány miatt.

Hozzászólások (12 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Igen, de általában itt szokott leülni az egész, mert hát ez magyarisztán.

Ez kábé az a szint, mikor kihozzák, hogy az elsötétített rtl-t is nézték úgy 600ezren több, mint egy percig:).

Másnap egy két cikk, aztán semmi.....

Ez a következmények nélküli állapot.
#
Egy megoldás lehet: megkérjük szépen a Kreatívos lányokat és fiúkat, hogy kérjenek ők is tisztázó adatokat az Ipsostól vagy más forrásokból. Mostmár tényleg
érdekel :)
#
Sajnos vitatkozni kell!

Nézd meg, hogy az összes bölcsödés, óvodás, iskolás gyerek vagy az oktatásban, egészségügyben, hivatalban, önkormányzatnál stb. helyen dolgozó ember nagy része
nem vagy csak alig hallgat(hat) rádiót. Ez annyira eltolja a mutatókat, hogy a fenmaradó résznek milliós szinten kellene napi 6-8 órán keresztül a rádió mellett ülni.
Ez azért abszurd lenne!
Aztán pakold még hozzá a hétvégéket, amikor ugye nem hallgathatja a munkahelyén! Ez így már nagyon nagyon gáz!

Ez szám így egyszerűen hülyeség, ami abból fakad, hogy a rádió vezetője vagy tudatosan hazudott, vagy annyira nem ért hozzá, hogy felolvasta amit odanyomtak a kezébe.
Mindkettő gáz. Sztem.

Vagyis ez az egész ügy annak a régi mondásnak mai változata, amikor NEM Moszkvában hanem Leningrádban, nem Moszkvicsokat hanem Ladákat és NEM osztogattak, hanem
fosztogattak.

VAGYIS FELMÉRÉSEK BIZONYÍTJÁK, HOGY A MAGYAROK NAGY NAGY TÖBBSÉGE RÁDIÓHALLGATÓ EMBER.:)
#
A kérdést pontosítsuk: hány ismerősödnél megy a háttérben rádió? Hányan hallgatnak autóban rádiót?
#
Pedig egyszerű. Ha egy munkahelyen egy légtérben dolgozik 4 ember, és megy egész nap a háttérben egy db rádió, akkor az máris alsóhangon napi 8-9 óra ezeknek az
embereknek, per fő.
És sok ilyen van, vagyis ez egy olyan adat, ami lehet valós, de értelmezni kell. A háttérrádiózás nem ugyanaz, mint amikor valaki konkrét műsort hallgat.
#
Amikor olvastam az adatot, felhívtam a Heal Edinát (én nem voltam a Reklámkonferencián), hogy ezt ismételje meg, mert számunkra irreálisnak tűnik, és ne hangozzék el a
szájából olyasmi (illetve mi se adjunk a szájába olyasmit), ami valótlan. Megismételte, Ipsos-adatok.
#
Persze, ahogy még sok gazdaságosan adagolt, kedvezően értelmezett adat és wishful thinking van egy ilyen nyilvános jósolj-a-szektorod-nevében kanyarban. Ez az
elhangzottakra szorítkozó tudósítás, nem az elhangzottak elemzése.
#
Azért mert Ipsos adatokra hivatkoztak, attól még ez egy sületlenség, csúsztatás, mondhatnám hazugság:). Csak nézd ki állítja: egy rádió igazgatója. Vicces.

Könyörgöm gondolkozzunk már!!! Gondolj 10 ismerősödre, legyen benne öreg fiatal fővárosi vidéki stb... Ezekből 9 napi 4 órát hallgat rádiót???? Aki ezt most
olvassa, azok közül szinte mindenki beletartozik.

Kijelentem hogy én magam sem hallgatok még heti 4 órát sem, nemhogy napit!

Noooooooormális?

Könyörgöm térjünk már észhez.
#
Ipsos-adatra hivatkoztak, visszakérdeztünk, azt mondták, nem maradt le tizedesvessző.
#
" eszerint a magyar lakosság 92,5 százaléka rádiózik, átlagosan napi 4 órát. " Vagyis 100-ból 92 ember naponta(!!!), azaz hétvégén is(!!!) 4 kemény órát rádiózik.
Ez már mekkora sületlenség, már elnézést kérek.

Ki, hogyan, honnan szedte eztetet?

Vagy ki a magyar lakosság? A 18 év felettiek, a vagy a 0-99 évesekig?
Ennyit a szakmaiságról egy marketingkonferencián.
#
Kedves Anna, a Levente által prezentált grafikon alján szerepelt Mediaedge és Adex, én pedig nem bíráltam felül, de most átírtam.
#
Kedves Zsombor, A cikkben említed a Media Edge:cia és az Adex számokat. De ha cégnevet írsz az egyiknél, érdemes lenne a másiknál is. Adex adtai helyett érdemes lenne TNS
Media Intelligence-t írni. Üdvözlettel: Anna

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.