hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Doupla nyerte a Zwack tenderét

A Doupla kreatív ügynökség valósítja meg a Kalinka vodka jövő évi kommunikációs kampányát, amelyben a központi márkaüzenet frissítése volt a cél – közölte az ügynökség.

hirdetés

A Kreatív kérdésére Lőrincz Attila, a Doupla kreatív vezetője elmondta, hogy a Zwack által kiírt meghívásos tender tárgya a Kalinka márka jövő évi kommunikációja volt. A tender kétkörös volt, az indulók számáról nincs pontos információnk, de ötnél több ügynökséget hívott meg a Zwack.

A Douplával több más márkán is dolgozik a Zwack, futnak közös projektjeik az Unicumhoz kapcsolódóan is, illetve ők vezették be a Kalumba gint is a hazai piacra.

A feladat egy új szlogen, egy ehhez kötődő reklámfilm és a hozzá kapcsolódó key visual megalkotása volt.

A reklámfilm forgatásának előkészületei a közlemény szerint már idén elkezdődnek, jövő év közepén pedig a közönség is találkozhat az új Kalinka reklámfilmmel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés