hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Disney újabb adag infót jelentett be streaming szolgáltatásáról

Két Star Wars- és két Bosszúállók sorozattal indul a Disney+.

hirdetés

Bob Iger, a Disney vezérigazgatójának részvényeseknek kiküldött leveléből újabb részletek derültek ki arról, milyen produkciókkal és milyen névvel indul a cég régóta pedzegetett streaming felülete.

A 2019-ben induló szolgáltatás a Disney+ nevet kapta, és elég erős tartalommal indulna a tervek szerint. A már korábban bejelentett élőszereplős Star Wars-sorozat mellett egy másik a franchise-hoz köthető széria is a felületen lesz látható először. A Zsivány Egyes film ugyanis előzménysorozatot kap Diego Lunával a főszerepben.

Fotó: Lucasfilm / Disney
Fotó: Lucasfilm / Disney

Ugyanígy különálló sorozat készül Lokiról, a Bosszúállók karakteréről, amelynek főszerepét a mozifilmekhez hasonlóan Tom Hiddleston alakítja majd.

Iger ugyan erről a levélben nem írt, de a Variety információi szerint még egy másik Bosszúllók karakter, a Skarlát Boszorkány is külön szériát kapna a streaming oldalon Elizabeth Olsen főszereplésével.

 
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés