hirdetés
hirdetés
hirdetés

A DDB fiataljai utaznak a dél-koreai AdStarsra

Idén már Bulgáriáról és Lengyelországból is mennek Busanba ifjú kreatívok versenyezni.

hirdetés

A 2016-os AdStarsra 18 ezer nevezés érkezett, ezzel pár év alatt az egyik legnagyobb ázsiai fesztivállá nőtte ki magát az esemény. Tavaly a Kreatívot is meghívták, beszámolóinkat erre keressétek. Magyarországon akkor hirdették meg először a fesztivál alprogramjának, a tehetséges fiatal reklámosokat megcélzó New Stars verseny előválogatóját is. A kijutó páros, Arányi Bogi és Fülöp Richárd Kristálydíjjal tért haza.

Az idei előválogatón a DDB Budapesttől kerültek ki a győztesek: Bajusz Adrián art director és Budavári Balázs junior copywriter utazhat augusztusban Dél-Koreába kreatívkodni. 

Budavári Balázs és Bajusz Adrián. Forrás: a DDB Budapest Facebook oldala

Érdekesség, hogy Bulgáriában és Lengyelországban először rendezték meg az előválogatót, ugyanazt a briefet kapták meg, mint a magyar versenyzők, illetve infó még, hogy a három országból összesen 20 csapat adott be munkát. 

Lehet irigykedni

A DDB fiataljai nemcsak részt vehetnek a busani döntőn, hanem mindezt 5 éjszakára egy 4 csillagos hotelben, az óceán partján pihenik ki, kapnak 8 külön étkezést is, plusz természetesen belépőjegyet a fesztiválra, gálákra, előadásokra.

Kint az összes versenyző fiatalnak Spielmann Gábor fog előadást tartani a versenyzésről (mit érdemes, hogyan). A Kaboom alapító-kreatív igazgatója tavaly benne volt a fesztivál zsűrijében.

A DDB-sek nyertes pályamunkája cikk alatti pdf-en szemlézhető.

Nyitókép forrása: a DDB Budapest Facebook oldala.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés