hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Coca-Colát és a Zing Burgert reklámozza közös klipjében Odett és Marsalkó Dávid

Kijött a két popszenész közös számának Valentin napi klipje.

hirdetés

"Hol vagy jégkocka? Egy kóla felnyitva!" - hangzik el el Odett új számban, amelyben Marsalkó Dávid vendégszerepel a Halott Pénzből. A klipben szereplő lány, némileg önironikusan, belekacsint a kamerába, amikor felnyitja a Coca-Colát az idézett résznél. Később a Zing Burgernek is megjelenik a klipben, épp amikor a két fiatal a sültkrumplival bolondozik.

A Holnapig című szám két fiatalról szól, akik kedvelik egymást, és együtt töltik az estét Budapesten. A Coca-Cola közleményéből kiderül az is, hogy a klipben látható karaktereket Polgár Odett találta egy közösségimédia-oldalon, és ő kérte fel őket a szerepre.

A klip nem véletlenül Valentin napon jelent meg. "Mialatt a szerelmespár végigrandizza Budapestet, jól bemutatják azt is, hogy a legboldogabb percekhez semmi másra nincs szükség, csak annak a társaságára, akivel jól érezzük magunkat, és egy kis humorra és spontaneitásra. Plusz egy üveg Coca-Cola italra!" - olvassuk. Amúgy Wiz Khalifa legutóbbi száma is egy Oreo-reklám volt.

Odett és Marsalkó Dávid új közös klipje lent tekinthető meg. A rendezője Rónai Domonkos volt, a zenei producer pedig Monkeyneck.

 

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A kiadvány augusztus 14-től online és offline is elérhető lesz.

Főhősünknek igencsak jól jönne egy csoki, hogy kijöjjön a karantén utáni katatóniából.

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés