hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Coca-Cola megvált a digitális ügynökségétől a Facebook-botrány után

A Dr. Pepper Facebook-fiaskója után búcsút int a Coca-Cola a Lean Mean Fighting Machine ügynökségnek.

hirdetés

„Közös megegyezés”, vagyis a Coca-Cola kirúgta a Dr. Pepper Facebook-kampányáért felelős Lean Mean Fighting Machine nevű ügynökséget – írja a Brand Republic.

A kenyértörésre azután került sor, hogy a Coca-Cola kénytelen volt leállítani a Dr. Pepper közösségi oldalon futó kampányát, mert az erre fejlesztett alkalmazás pornográf tartalmú üzeneteket helyezett el a felhasználó rajongók státuszában.

A probléma akkor merült fel, amikor egy szülő sérelmezte, hogy 14 éves lánya Facebook-oldalán direkt utalást talált egy pornófilmre. A felháborodott anyukát néhány jeggyel akarták kiengesztelni, mely a londoni West End egyik színházának egy darabjára szólt, azonban Mrs. Rickman ezzel nem lett kisegítve, mert a család Glasgowban lakik.

A Lean Mean Fighting Machine múlt héten nyerte el a Coke Zero digitális megbízását, de a továbbiakban azt sem vihetik tovább.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

A Peugeot új, elektromos e-208 modelljéhez ötletes kültéri reklámot készített a francia BETC és a Clear Channel közterületi reklámcég.

A Café PR két elismerést húzott be, az LA Communications egyet.

A Republic Group feladata a márkapozicionálás és az online kommunikációs stratégia kialakítása lesz.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés