hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Cif nemzetközi takarítókampánya a Hűvösvölgybe ért

Magyarósi Csaba influencer segített az Unilevernek a Gyermevasúton. A kampány folytatódik Magyarország más területein is.

hirdetés

„Ragyogjon Magyarország!” a neve a Cif márka társadalmi programjának, amely egy globális akció helyi lába, egészen konkrétan pedig a budai Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásának megtisztítását jelenti.

Az Unilever cégcsoport globális projektjébe olyan "ikonikus, látványosan megtisztítható tereket és épületeket vontak be, melyekhez szinte mindenkinek van érzelmi viszonyulása és amelyek megérdemelték már az alapos takarítást, karbantartást". Ilyenek voltak például Rio de Janeiro Krisztus-szobra vagy a londoni O2 stadion sátortetője.

Az első magyarországi projekt a MÁV Gyermekvasút Hűvösvölgyi végállomás fogadóépületének rendbetétele volt.

A tisztítás az épített részen túl annak környezetére is kiterjedt: a vasúti pálya alatt átvezető gyalogos aluljárót is professzionális takarítóbrigád vette kezelésbe. Az apróbb befejező munkálatokat lelkes önkéntes csapatok végezték, amelyek tagjai a gyermekvasutasok, Unilever dolgozók és a projekt kommunikációs partnerének, Magyarósi Csaba vloggernek követői voltak, akiket YouTube videójában ösztönzött arra, hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz - olvasható a közleményben, a videó pedig lent látható.

A kampányba több hazai helyszínt is bevonnak majd a jövőben. Erre pályázatot hirdettek, amelyre civil szervezetek jelentkezését várják. További részletek erre.

A programot POS felületekkel, óriáshálóval, televíziós, magazinos, digitális megjelenéssel támogatják. Magyarósi Csaba az Egy nap a városban nevű blogja révén az egész programnak kommunikációs partnere.

A kampány hazai kidolgozását és megvalósítását a Carbon Group menedzseli.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés