hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Carnation idén is jól szerepelt az Efestivalon

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) által tízedik alkalommal megrendezett digitális tartalom versenyen, az Efestivalon kilenc kategóriában 35 díjat és egy életműdíjat osztottak ki. A 23 tagú zsűri száz pályamunkából válogatott.

hirdetés

A Carnation a tavalyihoz hasonlóan idén is jól szerepelt, összesen öt díjat nyert (egy első, két második, egy harmadik helyezést és egy különdíjat) az Efestivalon. Két díjat nyert az szórakozás kategóriában, amiben a Telenornak készített weboldaluk első helyezést ért el. Az esélyegyenlőség kategóriában szintén két díjat vehetettek át, az egyiket a Kerülj közelebb! honlapjáért, amit a Carbon Grouppal és a Próbakővel közösen készítettek. 

Közérdekű információszolgáltatás kategóriában a Bkv honlapja az első helyen végzett, ugyanebben a kategóriában az MTI oldala harmadik lett.

A Kultúra/Tudomány kategóriájában a Filmhiradók Online-t díjazta a zsűri a tartalomért és a dizájnért egyaránt. Életműdíjat kapott Krén Emil, a Képzőművészet Magyarországon és a Web Művészeti Galéria létrehozásáért.

Az Efestival Díjkiosztó Gáláján egy új versenyfelhívást is bejelentett a Matisz, amely minőségi online gyermektartalmak előállítóinak legjobbjait kívánja összegyűjteni nemzeti és uniós szinten egyaránt. Az Európai Kiváló Online Gyermektartalom Díj (European Award for Quality Online Content for Children) verseny a 14 Biztonságosabb Internet Központ és az Európai Bizottság Biztonságosabb Internet Programja közös szervezésében indul a 2010-2011 évben.

Az összes díjazottat itt tekintheti meg. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tökéletesen leképezi azt, mit gondol a fél világ a két elnök közti csúcstalálkozóról.

A mindig jól értesült filmes szaklap, a Variety emlegeti a versenyszekció esélyesei között a Sunsetet.

A négy sas a Duna-toronyból és egy hőlégballonból indulva filmezte a várost.

A Class FM helyén júniusban induló országos kereskedelmi frekvencia.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés