hirdetés
hirdetés
hirdetés

A listák élére lőtte a Burger King appját a McDonald's-szal trollkodó kampány

Az egycentes Whoppert kínáló kampánnyal megint a rivális agyát húzzák.

hirdetés

A Burger King legújabb kampánya az Amerikában szinte mindenhol megtalálható McDonald's hálózatára épül. Az FCB New York első, a Burger Kingnek fejlesztett akciójának lényege, hogy a Burger King alkalmazás felhasználója egycentért kaphatja meg Whopperét, ám ez a kedvezmény csakis egy McDonald's-üzletben (vagy annak kb. 200 méteres körzetében) aktiválható.

Az akcióról videó is készült, ahol a felkért autósok a McDonald's dolgozóit szivatják azzal, hogy ők az egycentes Whopperért jöttek.

Marcelo Pascoa, a Burger King brand marketingért felelős vezetője szerint abból indult ki a kampány ötlete, hogy az USA lakosságának 75 százaléka legalább 3 mérföldön belül eljuthat egy McDonald's-üzlethez. A 2017-es felmérések szerint az Egyesült Államokban 14 ezer McDonald's mellett körülbelül 7200 Burger King üzemel, így adta magát a trollkodás. Amihez persze olyan appot kellett fejleszteniük, amelyben az összes McDonald's pontos helye megtalálható.

Fernando Machado, a Burger King marketingvezetője a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy a cég alkalmazását egymillióan szedték le a kampány beindítása utáni 36 órában. Ezzel a Burger King appja az első helyre került az App Store ingyenes alkalmazásainak népszerűségi listáján (miközben a McDonald's a 42. helyen áll).

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés