hirdetés
hirdetés
hirdetés

A brit McDonald's a kávéreklámokon gúnyolódik jóízűen

A nagyon szép, nagyon míves kávéreklám-kliséken mulat a teljes reklám.

hirdetés

Hipszter baristák, szuperlassított felvételen beúszó kávészemek, kortárs táncos csoporttal felturbozótt jelenetek - nagyjából ezek azok a kávéreklámokból ismerős klisék, amelyeken a brit McDonald's új reklámja élcelődik.

A McCafé reklámja épp a cég kávézóinak egyszerűségét hangsúlyozza, így a szpot egészen az utolsó másodpercekig egy paródia a műfaj összes közhelyével: a kávét szürcsölő modellekkel, meg az erdő mélyére kihelyezett, kávéval teli zsákokkal.

A reklámot az a londoni Leo Burnett készítette, amely egyszer már a specialty kávézókon is jót mulatott egy másik McCafé-kampány során.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Átfogó stratégiát várnak a Be Socialtől.

A különböző almárkák megszűnnek áprilistól.

Ezúttal nem politikai kampányről van szó, hanem a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének videójáról.

Élő adásban közvetítették, ahogy elérik az egymillió feliratkozót.

Egy biztonsági figyelmezetetés az utakon, amely miatt nem kell az útról levenni a szemünket.  

hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Meghosszabbított nevezési határidő: március 19.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés