hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Bosch a tender után beszél

Ha lezárul a tender, kifejtik határozott álláspontjukat a pályáztatási eljárásról.

hirdetés

A Bosch még július elején írt ki nyílt tendert, a pályázatra 102 ügynökség jelentkezett. A tender kapcsán Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője írt heves publicisztikát, majd a Kreatívon nemrég megjelentetett rosszul kiírt, vagy lebonyolított tenderek kapcsán ismét megemlítettük a Bosch pályázatát. A cég közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, amelyet most változatlan terjedelemben közlünk.   

A Robert Bosch Kft. hivatalos közleménye

A hazai kommunikációs tendereztetés témája körüli, a Kreatív Online-on és más szakmai fórumokon több hete zajló diskurzusban vállalatunk több alkalommal negatív kontextusban szerepel. Tekintettel arra, hogy idei kommunikációs tenderünk második fordulója még nem zárult le, a szakma számára a témával kapcsolatos határozott álláspontunkat az eredményhirdetést követően kívánjuk kifejteni és egyben reagálni a Bosch jó hírét is beárnyékoló megszólalásokra. Ezt követően, a magyarországi Bosch csoport kommunikációs igazgatójaként a továbbiakban is készséggel veszek részt bármely korrekt és nyílt szakmai párbeszédben.

Ficzere Ferenc

Bosch csoport regionális kommunikációs igazgató"

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés