hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Belgával avatott irodát a Madhouse

A Madhouse nagyméretű házibulit tartott a Sas utcai Loffice Coworking irodájában, ahová a Belgát is meghívták.

hirdetés

Május 9-én nem mindennapi, házibuli jellegű ügyfélpartit rendezett a Madhouse egy 250 négyzetméteres irodegyüttesben, a Sas utcai Loffice Coworkingban, ahová partnereiket, ügynökségi szakembereket hívtak meg.

Nagyon jó volt a hangulat, finom volt a rozéfröccs és zsíroskenyér, az este fénypontjaként pedig a Belga mondta el, hogy mennyivel lazábbak vagyunk ilyenkor, mint egy konferencián.

Bár nem a helyszínen vettük fel, egy kis ízelítő a Belgából:

A bulin tombolát is sorsoltak, ezen madhouse-os törlőkendőt, éttermi ebédet, Ipad-alakú számológépet, fesztiválbelépőt és fődíjént egy Google Nexus táblagépet lehetett nyerni. Mint ahogy egy rendes házibulin lenni szokott, éjfél körül a rendőrség is megérkezett, de nem rontották el a hangulatot, csak az ajtóig jöttek. Őket nem fotózhattuk le, de mindenki mást igen, itt a képes beszámolónk a partiról:

Márton Kati, a Cib Bank folyószámlavezetője, Szeder Péter, a FastBridge ügyfélkapcsolati vezetője és Balla Alexandra, a Madhouse értékesítési vezetője
A további képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés