hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Belgával avatott irodát a Madhouse

A Madhouse nagyméretű házibulit tartott a Sas utcai Loffice Coworking irodájában, ahová a Belgát is meghívták.

hirdetés

Május 9-én nem mindennapi, házibuli jellegű ügyfélpartit rendezett a Madhouse egy 250 négyzetméteres irodegyüttesben, a Sas utcai Loffice Coworkingban, ahová partnereiket, ügynökségi szakembereket hívtak meg.

Nagyon jó volt a hangulat, finom volt a rozéfröccs és zsíroskenyér, az este fénypontjaként pedig a Belga mondta el, hogy mennyivel lazábbak vagyunk ilyenkor, mint egy konferencián.

Bár nem a helyszínen vettük fel, egy kis ízelítő a Belgából:

A bulin tombolát is sorsoltak, ezen madhouse-os törlőkendőt, éttermi ebédet, Ipad-alakú számológépet, fesztiválbelépőt és fődíjént egy Google Nexus táblagépet lehetett nyerni. Mint ahogy egy rendes házibulin lenni szokott, éjfél körül a rendőrség is megérkezett, de nem rontották el a hangulatot, csak az ajtóig jöttek. Őket nem fotózhattuk le, de mindenki mást igen, itt a képes beszámolónk a partiról:

Márton Kati, a Cib Bank folyószámlavezetője, Szeder Péter, a FastBridge ügyfélkapcsolati vezetője és Balla Alexandra, a Madhouse értékesítési vezetője
A további képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés