hirdetés
hirdetés
hirdetés

A bécsi Belvedere kastélyba is került a Hello Wood karácsonyfáiból

Bécsben és Londonban, ezen kívül három magyar nagyvárosvban lesznek láthatók a Hello Wood karácsonyi, szánkókból épített installációi, a magyar alkotások pedig tűzifából készltek, amit szét fognak osztani a rászorulók között.

hirdetés

Minden eddiginél több karácsonyfát épített fel idén decemberben a Hello Wood csapata. Az évek óta készülő szánkófák közül egy a londoni Királyi Botanikus Kertekbe (Kew Gardens), egy pedig a bécsi Belvedere kastély parkjába került.

A Kew Gardensben látható fa

A Belvedere előtt látható fa

A Hello Wood magyarországi installációi pedig nem csak az advent és a karácsony idejére szólnak: a tűzifákból épített adományfák Óbudán, Kőbányán és először egy vidéki városban, Kecskeméten lesznek láthatók, építőelemeiket pedig tűzifaként a rászorulóknak adományozzák. A 100 tonnányi fa több mint 60 család számára biztosíthat meleget a hátra lévő téli szezonban - áll a Hello Wood közleményében.

Az Óbudán látható fa

2014-ben Budapesten, 2015-ben már Londonban, Manchesterben, a svájci Lenzerheidében és ugyancsak Budapesten, tavaly szintén a magyar fővárosban húzta fel a magyar építészekből álló alkotói műhely a szánkókból, faládákból vagy éppen farönkökből magasodó ünnepi fáját. Idén minden eddiginél többen támogatták a projektet, így öt óriási fenyőinstallációt helyeztek el négy különböző európai városban, ebből az ötből három tűzifából készül, míg a másik kettő szánkókból.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés
hirdetés